15 Akaun Instagram yang Akan Membuat Anda Seorang Chef yang lebih baik – Situs Bisnis

15 Akaun Instagram yang Akan Membuat Anda Seorang Chef yang lebih baik

Sesetengah orang hanya mengikuti rakan dan keluarga mereka. Ada yang mengisi suapan mereka dengan bintang pemangsa dan realiti. Tetapi hanya yang paling masokistik penagih Insta memilih untuk menghabiskan hari kerja mereka menatap dan memanjakan tembakan di atas gambar makanan yang indah. Anda adalah salah seorang daripada mereka.


Dan kami menghormatinya. Itulah sebabnya kami telah mengumpulkan akaun makanan yang terbaik di Instagram, untuk tukang masak rumah dan penari lapar yang …

1. NYT Memasak


Bahagian masakan yang sangat baik di New York Time memerlukan langganan berbayar, yang bermaksud anda tidak boleh menghabiskan terlalu lama melompat di sekitar resipi sebelum anda melanda firewall yang ditakuti. Itulah sebabnya akaun Instagram NYTCooking sangat berguna – membiarkan anda mengimbas lebih banyak pilihan tangkapan makanan sebelum anda menyelidiki resipi.

@nytcooking

2. Binging Dengan Babish


Andrew Rea, lebih dikenali sebagai ‘Binging dengan Babish’, boleh dikatakan koki terbesar di YouTube, telah mengumpulkan lebih daripada 5 juta pelanggan hanya dalam masa 4 tahun. Beliau mengkhususkan diri dalam mengajar pengguna asas-asas, serta mencipta hidangan dari rancangan TV dan filem terkenal. Akaun Instagramnya menawarkan tutorial memasak di rumah, serta latar belakang melihat kehidupannya.

@bingingwithbabish

3. Cook House


Masak, restaurateur dan pengarang Makanan desa yang sederhana dan cantik Anna Hedworth sangat bernilai mereplikasi jika anda mempunyai seseorang yang menarik perhatian. Rasanya dalam pinggan mangkuk adalah kedua-untuk-tidak, juga.

@cookhouse_anna

4. Alison Roman


Chef New York Time , Alison Roman, yang baru-baru ini telah menulis buku masak yang tidak terhebat dan tidak dilupakan, sering menyiarkan resipi kegemarannya ke akaun Instagramnya. Mengharapkan tembakan makanan yang indah, hacks dapur yang benar-benar berguna dan jumlah ikan teri yang sangat besar.

@alisoneroman

5. London Cheap Eats


Ia adalah minggu sebelum hari gaji dan perut anda mula bergema. Anda tidak boleh perut satu malam lagi pasta dan Netflix. Hanya ada satu perkara untuknya: tatal melalui London Cheap Eats, yang akan membawa anda ke beberapa restoran bajet terbaik dan gerai makanan modal. Benar-benar permainan yang berubah-ubah untuk sesiapa sahaja yang mempunyai fiver di dalam poket mereka.

@ldncheapeats

6. Spoon Fork William Maxwell Aitken


Jenny dan Teri adalah penata makanan dan jurugambar bersama dengan tiga buku masak di bawah tali pinggang mereka. Mereka berkongsi imej yang meluap di instagram mereka dengan langkah-langkah mudah bagaimana menciptanya di rumah. Nachos sarapan Ireland yang dibuat dengan wafel goreng memberitahu anda semua yang anda perlu tahu.

@spoonforkbacon

7. Makanan Minimalis


Oasis tenang plat bersih, halaman Minimalis Makanan Lucia Lee mengkhususkan diri dalam resipi mangkuk mudah dan makan malam yang diilhamkan oleh Asia dengan banyak rasa. Kami menyukai mie gaya Shanghai dengan salmon dan bawang, atau udang bawang merah ini.

@foodminimalist

8. Makanan fifty two


Mempunyai pengikut 1.8m yang sangat mengagumkan, Makanan fifty two menyiarkan resipi terbaik dan fotografi makanan dari pasukan editor mereka. Dalam erti kata lain, campuran rasa dan masakan yang berbeza disajikan pada telefon anda setiap hari.

@ food52

9. Feed Feed


Dengan hampir jumlah pengikut adalah Feed Feed, akaun lain (dan laman net) didorong oleh komuniti tukang masak. Berhati-hati melihat sekitar pukul four petang gula.

@thefeedfeed

10. Madu Moden


Penyajak cookie sendiri yang cukup mengisytiharkan (dan adil cukup) Melissa Stadler berkongsi resipinya untuk beludru merah, coklat oren dan putih, snap halia dan karamel yang disumbat cookies untuk menamakan beberapa. Dia juga, seperti yang anda lihat, menjadikan sandwich ayam yang rata.

@modernhoney

11. Joy the Baker


Jika anda tidak terutamanya ke dalam penaik tidak boleh dimatikan oleh pemegangnya. Pada akaunnya yang berhati-hati, Joy berkongsi resipi untuk banyak makanan yang lazat termasuk Pizza quiche (sesuatu, nampaknya), pasta bawang Perancis dan taco ikan. Dia juga dalang di belakang akaun Drake On Cake Instagram yang menakjubkan .

@joythebaker

12. Setengah Panen Bakar


Penulis buku masak, Tieghan Gerard mempunyai perhatian yang sama untuk hidangan yang sihat dan menghibur. Saham akaunnya menembak resipi indah untuk hidangan seperti bibimbap superfood dengan tahu tauhu atau gnocchi ubi keledeknya dengan sos parmesan rosemary.

@halfbakedharvest

13. Diane Morrisey

Gambar bernilai ribuan perkataan.

@dianemorrisey

14. Vegan Ventures


Sekiranya anda telah memotong daging semasa Veganuary dan mahu meneruskannya, atau jika anda vegan sepenuhnya sudah pun, akaun ini akan memberi anda cara yang tidak berkesudahan untuk mencipta semula barangan hijau.

@veganventures

Baca juga: Rasmus Munk Mencipta Santapan Yang Memohon Soalan Serta Pukulan Minda

15. Chef Steps


Walaupun kita tidak pernah mengucapkan kata-kata yang dianggap ketinggalan zaman sebagai ‘makanan manusia’, Chef Steps melayan sajian yang lazat seperti sandwic ayam goreng dan keju nacho yang cair adalah tempat yang jauh dari makanan kesihatan. Mereka dikendalikan dan dikendalikan oleh Joule, syarikat peralatan dapur, jadi semua resipi mempunyai butiran yang sangat teliti dan bermanfaat.

@Chefsteps