Lompat ke konten

18 Restoran Terbaik pada Houston

  • oleh

apabila anda seseorang pendatang baru ke Houston, anda akan terkejut menggunakan rasa antarabangsanya yang luas-dan nir ada yang lebih kentara daripada pada restorannya. Ia bukan hanya Tex-Mex (walaupun masih ada banyak juga) – anda akan mencari pelbagai masakan menurut semua dunia, menurut BBQ dan Creole sampai India dan Vietnam. Makanlah dengan bandar ini menggunakan senarai restoran Houston terbaik ini.

Brennan’s of Houston


Brennan telah menjadi sebuah institusi makan yang baik pada Houston  dari tahun 1967, walaupun selepas ia dibakar semasa badai tahun 2008 dan dibuka semula beberapa tahun lalu. Menu Selatan / Kreole yg luas & perkhidmatan yg cantik menjadikannya salah  satu restoran terbaik di Houston untuk keluar petang khas.

Uchi

Foodies yg biasa dengan Uchi yang asli di Austin sangat gembira bila beliau membuka lokasi kedua di Houston pada tahun 2012. Hidangan sushi yang kreatif dan indah adalah hidangan yang kadang-kadang menunggu meja (tempahan sangat disyorkan).

Tommy’s Restaurant and Oyster Bar

sajian pasta pada restoran tommy & houston bar tiram.
TripAdvisor
Di Clear Lake, Tommy’s Restaurant and Oyster Bar adalah destinasi anda buat enchiladas crawfish, gumbo gaya Louisiana, tiram di shell separuh, & pinggan makanan laut-dengan bantuan layanan mesra pada sisinya.


Ninfa pada Navigasi

Ninfa yg dari , di Navigasi Boulevard, adalah pada mana anda pulang buat mencari akar kegilaan fajita kebangsaan. Ia bermula dengan taco al karbon yg dicipta sang Mama Ninfa, yang sekarang menjadi sebahagian daripada sajian Tex-Mex yang lebih luas yg merangkumi enchiladas, tamales protesis tangan, flauta, & banyak lagi.

Pappas Bros. Steakhouse

Mencari restoran stik tradisional menggunakan suasana sekolah usang dan daging yg matang? Cuba Pappas Bros Steakhouse , yang mempunyai dua lokasi Houston. Tinggalkan ruang buat sisi yang memanjakan seperti cendawan liar oven dan jumbo benjolan ketam mac & keju.

Xochi

Terletak di pusat bandar pada Marriott Marquis Houston, Xochi mempamerkan pelbagai kuliner beraroma Oaxaca, Mexico, menurut lechon yang dimasak menggunakan lambat (babi menyusu) menggunakan pisang gurami (pastri jagung) ke hidangan penuh sajian dengan sos tahi lalat .

The Kitchen at The Dunlavy
Tempat yang popular untuk makan tengahari ini adalah galat satu pengaturan yang manis di Houston buat makan, menggunakan candelier overhead & tingkap berdasarkan lantai ke langit-langit yang menawarkan pemandangan Buffalo Bayou Park & skyline bandar. Menu ini memaparkan salad, mangkuk bijirin, smoothie, sandwic dan hidangan sarapan pagi.

La Griglia

Ini kegemaran River Oaks sudah berkhidmat sebagai akibatnya kuliner Itali dipercayai dalam suasana yang meriah buat lebih daripada 25 tahun. Antara ikan segar, pizza yang dipecat kayu, dan pelbagai jenis pasta, sukar buat pulang salah  menggunakan apa-apa pada sajian.

Kiran

Kiran bukanlah restoran kejiranan spesial   India anda. Tempat makan yang baik ini menyajikan campuran masakan klasik India (ayam mentega, kari), kuliner jalanan India (samosas, pakoras), dan pilihan bukan India (foie gras, keju kambing dan salad bit) pada ruang elegan pada Upper Kirby .

Vegan Benih Hijau

Untuk makan tengah hari atau makan malam yang sihat pada antara tandang muzium, cubalah Green Seed Vegan , yg bermula sebagai trak kuliner namun telah berkembang menjadi restoran penuh. Menu all-vegan termasuk paninis, wrap, salad, dan taco.

Benjy’s

Ini Rice popular Village bersama menunjukkan sesuatu untuk seluruh orang pasta-vegan & salad kale bayi buat vegetarian, syurga kekapis pan-aurat buat pendaftar kuliner bahari, tulang rusuk babi melekit & burger kambing buat pencinta daging, dan sajian sarapan lewat pagi penuh buat mereka yang mencari laid- yang balik  makan pagi.

Bilik Pit

Tertanya-tanya pada mana buat makan Texas BBQ orisinil di Houston? Cuba Bilik Pit . Diners gembira menunggu pada barisan panjang buat menggali gigi mereka ke restoran-to-die-buat rusuk daging lembu, roti masker, dan jalapeno-cheddar sosej.

Nancy’s Hustle

Ini bistro sedikit di Downtown East adalah agak baru di loka peristiwa restoran Houston, tetapi ia sudah popular menggunakan penduduk tempatan buat suasana intim dan hidangan eklektik. Jika anda makan menggunakan kumpulan, pertimbangkan buat menempah sekeping plat mini   buat perkongsian.

REEF dan Bar Ketiga

Long salah  satu tempat terbaik buat makan di Houston buat pencinta kuliner bahari, REEF ditutup selama hampir 2 tahun berikutan kerosakan pada Hurricane Harvey pada 2017. Ia dibuka semula dengan sajian baru yang masih mempamerkan yg terbaik di laut, termasuk tiram di separuh shell, snapper oven dan salmon, & udang Teluk jeruk.

Syarikat Pizza Bombay

Itali & India mungkin kelihatan seperti campuran yang nir mungkin, tetapi dia berfungsi menggunakan baik pada Bombay Pizza Company . Anda boleh memesan pizza standard misalnya keju atau pepperoni, atau mengambil kesempatan pada pai yang dihiasi menggunakan paneer saag, babi tandoori, atau sayur-sayuran panggang menggunakan rempah-rempah India. Pasta, kari, rol kati, dan mini  -burger melengkapkan menu unik.

Chef Hall Chef

Houston berada pada tengah-tengah ledakan dewan kuliner, dengan beberapa pusat bandar dibuka dalam tahun kemudian atau 2. Bravery Chef Hall adalah salah  satu yg modern, memaparkan pelbagai gerai yg diawasi sang beberapa koki terkemuka di Houston. Pilihan termasuk segala-galanya dari sushi segar & pasta pusaka ke masakan Vietnam & kuliner restoran dengan twist global.

Indigo

Memesan menu merasakan di restoran Indigo 13-loka duduk bukan hanya buat menikmati hidangan; ia adalah pengalaman pendidikan. Kakitangan meletakkan hidangan neo-jiwa restoran pada konteks sejarah Afrika-Amerika, mengungkapkan bagaimana perhambaan dan penindasan massa telah mensugesti makanan warga  ini makan hari ini. Tempahan merupakan krusial.

Rosie Cannonball

Ini restoran yg baru pada Montrose bertujuan buat berkhidmat “makanan keselesaan Eropah” pizza gourmet -think, pasta segar, ayam gaya Basque dan ikan, dan poly sajian sayur-sayuran kreatif. Terdapat senarai wain panjang buat dipadankan.