Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Daftar Restoran Vegan Terbaik yang Ada di Kota London

Tahun ini lebih ramai orang berbanding sebelum ini mengambil bahagian di Veganuary , sebulan tanpa daging, ikan, telur atau produk tenusu. Peralihan ini tiba kerana orang di kalangan mereka berusaha membarui cara hidup mereka buat kesihatan, etika atau alam kurang lebih.

Oleh itu, sama ada anda sedang mencuba daging bebas buat bulan atau mencari buat meneroka kebanyakan tempat yg akhirnya memenuhi keperluan pemakanan anda, berikut merupakan restoran vegan terbaik yg ditawarkan oleh London.

Farmasi

Meletup menggunakan dedaunan pada Westbourne Grove yg baik, Farmacy merupakan sepotong Los Angeles yg cerah menurut hidangan juz luas (superfood smoothie & tembakan picagari) ke bahagian dalaman yang sangat bergaya. Tetapi makanan merupakan apa yg sahih-sahih mengesankan, yang memakai pengganti vegan yang sahih-benar nir meninggalkan anda kehilangan 'kasus sebenar'. Cubilah mangkuk terigu Mexico dengan kentang ungu & guacamole, atau makaroni beras coklat di dalam sos yg 'pedas'.

Kuil Seitan

Walaupun vegan lebih banyak dibekalkan buat daun & kacang ayam, pilihan makanan cepat saji telah berkurangan. Sehingga, itu, tempat Hackney Temple of Seitan melemparkan pintu mereka & menawarkan seluruh London Timur dari burger 'ayam' (dibuat menggunakan seitan pengganti vegan) ke mac 'n' keju, dan seluruh menggunakan sisi piousness. Datanglah buat nama yang sejuk, tinggal buat Temple Burger menggunakan 'bacon' & mayonise ladang.

Deliciously Ella

Memilih kemelut pada mana tempat makan tengah hari lain membiarkan penduduk vegan yang lapar London turun, Deliciously Ella (nama kitab   kuliner) sudah membuka serangkaian delis di London. Selain pilihan makanan salad harian termasuk ubi jalar panggang, roti jagung & coleslaw, para pelanggan bisa memesan sajian panas buat dibawa masuk atau dibawa pergi. Sarapan kegemaran kami PB & J bagel dengan juz raspberry chia cantik atau kari kuning makan tengah hari. Kami pula akan menasihati pukulan sebiji kacang goreng, dibuat menggunakan gula semulajadi, buat divestasi pukul 4 petang itu.

Club Mexicana

Dengan animo taco yang tidak menerangkan pertanda berhenti, sekarang anda boleh menikmati kuliner kegemaran anda pada Mexico tanpa menyimpang dari veganisme. Menu Club Mexicana menunjukkan hidangan lazat misalnya taco dengan kentang chipotle & salad kale atau pancake nangka kegemaran kultus dengan alpukat salsa verde. Kotor, lazat dan seluruh tanpa melanggar peraturan.

NAMA

Tempat yang sangat bergaya di Notting Hill ini mencipta hidangan kuliner mentah yang memaksimumkan manfaat kesihatan namun rasa enak. Pizza vegan mentah akan membuat anda ad interim melupakan urusan cinta anda dengan mozzarella & pasta courgette dan rasa burrito vegetarian sebaik yang anda rasa makan mereka. Terbaik menurut seluruh kuliner mentah merupakan pengisian yg mengejutkan. Anda nir perlu pulang mentah selama-lamanya hanya merogoh hari dan bersinar menggunakan bagaimana zen anda rasa.

Wulf Dan Anak Domba

Walaupun mantra sedikit nafsu 'teman yg memakan beserta bersatu' Wulf & Lamb benar-sahih menyampaikan waktu datang ke hidangan mereka. Tempat Sloane Square menghidangkan sajian misalnya burrito terbuka dengan kacang sack, kacang hitam & nasi merah dan burger sayur mereka, dengan kacang aioli tiba dengan sauerkraut rumah yang lazat.

Itadaki Zen

Vegetarian tidak umumnya berfikir bila anda berfikir kuliner tradisional Jepun. Sebaliknya kita digunakan buat maki yg dilancarkan disumbat dengan kepingan tebal ikan atau gyoza bebek doh. Itadaki Zen agak tidak sepakat dan oleh sebab itu, restoran vegan & restoran Jepun yg pertama pada Eropah. Sorotan sajian termasuk kacang tanah yang diasinkan menggunakan mi udon, rol rumput laut menggunakan cendawan shiitake & gulungan bunga mereka yang bisa dipesan buat digest menggunakan lebih mudah.

Menghantui

Sama ada sayap nangka menggunakan sos barbeku bourbon atau gigitan roti jagung yang renyah dengan mentega maple yang disebat, kami yakin anda nir akan melepaskan daging pada stok 100% vegan Stoke Newington ini. Sekiranya gigi anda sedikit cantik, ketinggalan buat makan tengahari pada mana dia berfungsi menggunakan penumpukan lempeng berbulu dan puding mentega roti brioche yang luar biasa.