Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

10 Cara Baru Untuk Memakai Suit

Putaran cepat melalui pusingan fesyen lelaki yg paling baru-baru ini akan memperlihatkan benang beserta: Suit, walaupun nir sepenuhnya disenangi, tidak begitu popular kerana mereka hanya beberapa tahun yg kemudian. Stalwart fesyen lelaki yang terbaru telah digantikan sang streetwear, gear yg diilhamkan sang sukan, & sandang yang lebih kasual-& sangat acapkali pakaian yg lebih berwarna-warni. Tetapi saman masih boleh menarik. Anda hanya perlu berfikir sedikit pada luar kotak berdasarkan segi rona, kain, dan corak. Berikut merupakan 10 orang populer yg memberikan pakaian yg diadaptasi menggunakan gaya hidup baru.

Tom Hiddleston

Baru-baru ini Hiddleston telah menjadi raja sut yang bergaya. Dalam kes ini, pin titik adalah cara yg paripurna buat menambah keperibadian mini   yg tidak dijangka pada angkatan laut yang lain.

Ryan Gosling

Satu lagi cara untuk menambah kehidupan tanpa terlalu gila merupakan dengan pinstripe berani (ish). 

Chris Evans

Kurang halus adalah saman corak dalam warna yang sedikit lebih mencabar. Burgundy dan hijau gelap merupakan kedua-dua cara yang hebat untuk memecahkan rut saman standard. 

David Beckham

Sudah tentu, dengan ekspresi dominan panas datang peluang buat memakai rona yg lebih ringan. 

David Oyelowo

Bermain dengan rona-kata, biru terperinci-tengah-tengah malam-pastinya sesuatu yg perlu dipikirkan jika anda ingin memanjakan program rasmi.

A $ AP Rocky

Lapel bercorak, selipar Gucci, kaus kaki, dan tali pinggang bukan tradisional. Pada dasarnya resipi yang sempurna untuk tux gaya jalanan.

Gaya Harry

Gaya telah melakukan pekerjaan yg hebat semenjak kebelakangan ini menunjukkan betapa menariknya saman itu. Di sini, kita melihat satu langkah yg jauh menurut saman tipis semenjak beberapa tahun kebelakangan-ditambah beberapa sulaman cantik buat menambah sentuhan sejuk.

Jaden Smith

Satin dengan garis-garis merupakan satu cara buat menaik tingkat permainan suit-up anda. 

Pharrell Williams

Baiklah, jadi ia tidak mengikut saman secara teknikal. Namun corak liar dengan seluar pendek-selagi kesesuaiannya adalah sempurna-boleh menjadi penampilan trend panas yg sangat bergaya.

Rami Malek

Satu saman yg setiap bit sebagai punk rock sebagai seluar jeans yang koyak & kasut tempur.