Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ini Scrub Superman Teruk Untuk 'Man of Steel' Bunyi Sangat Keren

Walaupun lukisan yang diketuai oleh Henry Cavill telah sebagai fanbase sederhana, ramai penyokong Superman kecewa dengan penglihatan yg lebih gelap dan suram buat watak itu. Ternyata, Kick-Ass & Kingsman pengarah Matthew Vaughn mempunyai idea yg sama sekali berbeza untuk francais - yang mana dia hampir berakhir membawa pada sekuel Man of Steel.

Vaughn memberitahu Polygon bahawa, pada tahun 2008, beliau menonjolkan Warner Bros pada keseluruhan trilogi Superman. Pembukaan trilogi akan berlaku hampir sepenuhnya pada Krypton, & mengikut wawancara Polygon, ia akan " memberi tumpuan kepada Jor-El & letupan Krypton yg akan berlaku ." Dalam filem Vaughn, yang telah dia kerjakan dengan penulis komik & kolaborator Mark Millar, Superman akan menghabiskan masa pembentukannya di Krypton, bukan Bumi. Perubahan utama pada berasal watak itu akan melihatnya "matang menjadi orang dewasa sebelum perlu menganggap kesetiaannya pada ke 2-dua planet."

Walaupun Vaughn tidak pernah mengarahkan trilogi Superman, Polygon melaporkan bahawa pengarah kemudiannya merancang buat menggabungkan beberapa idea dari filem-filem centre Krypton ini buat sekuel potensialnya kepada Man of Steel . Sudah tentu, selepas poly bala berdasarkan DC Cinematic Universe, sekuel ini tidak pernah terlepas.

Ia meneka mengenai apa yang akan datang buat Man of Steel. Dengan Henry Cavill melangkah keluar menurut watak itu , & peranan Zack Snyder di Universe Cinematic DC di udara, tidak terdapat yg berkata bila, bila pernah, kita akan bisa melihat lagi Big Blue pada skrin. Wataknya amat sukar untuk dirahsiakan buat filem-filem, dengan pengulas cerita yang sangat bertenaga dan memimpin ramai yg percaya Superman terlalu kuno buat para penonton zaman moden.

Tetapi, nir seolah-olah terdapat kekurangan cerita Superman yang baik buat diberitahu. Watak ini mempunyai hampir semua abad penulisan hebat pada komik & siri animasi. Satu akan fikir penulis skrip yang tajam hanya boleh menyesuaikan galat satu daripada mereka buat skrin. Mungkin suatu hari nanti.