Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kenapa Kacamata Grandad Layak Ruang Dalam Suit Anda

Tetapi begitu jua cucu kamu. Kerana selepas satu dekad Wayfarer dan lebih lembut, dominasi bulat, Hemsworth merogoh titik dari kebangkitan semula rona vintaj: penyihir, kadang-kadang lebih tipis, ditarik dari foto datuk nenek anda yang menggambarkan kegembiraan mereka yg sebenar saat menderita sunstroke buat pertama kalinya dalam mereka debut besar  di luar negara.

Ia merupakan perubahan yg dialu-alukan, & anda juga boleh merangkul. Oleh itu, trend panas ini, lihat pada pop lama   yg baik pada Marbella kurang lebih tahun 1989 berbanding dengan orang lain pada taman umum  terdekat. Berbuat demikian pada bawah.

Gucci

Aviators: disukai oleh seventies pengarah filem dengan sikap lumpuh buat asap kedua, & kini   anda. Carilah buat bingkai emas persegi nada gucci untuk bungkus yg memenangi hadiah.

Brioni

Dikenali dengan jahitan yg dibuat menggunakan teliti, Brioni sama seperti tangan pada bahagian aksesoris lama  . Yang mencakup cermin mata hitam berjalur persegi: agak mungkin satu-satunya masalah yg dekat menggunakan suapan bespoke buat bola mata anda.

Versace

Tidak mungkin datuk yang paling disayangi adalah peminat BONUS yang populer. Tetapi Versace adalah, dan begitu pula kami, dengan rumah Itali mengeluarkan semula kesukaan kegemaran Biggie Smalls buat menambah juz ke satu bingkai persegi konservatif.

Rag & Bone

Rag & Bone adalah jenama moden melalui dan melalui. Walau bagaimanapun, label New York telah menampakkan pandangannya dalam masa lalu, menjadikan rona Kafka menjadi penghormatan pada cermin mata hitam zaman dahulu menggunakan reka bentuk emas dan lensa trapezium bulat.

Saint Laurent

Di bawah pengarah kreatif Anthony Vaccarello, stres glamor louche glamor Saint Laurent sudah bangkit. Ini bermakna anda boleh mengharapkan lebih poly kasus misalnya ini: aviators angular, androgynous yg menempatkan pelopor kolam renang kumpulan synth band lapan tahun di Cannes.

Balenciaga

Memutuskan pada medan kiri permainan cermin mata hitam, animo lensa nipis Balenciaga tidak menerangkan tanda perlahan. Sebaliknya, yang lebih sejuk mengambil bungkus grandad sudah dibiak-balas menggunakan penunggang, menghasilkan sesuatu sentuhan yg berbeza, dan sangat Balenciaga.