Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lob Hairstyles 2019, Ini Adakah Haircut Anda akan Melihat Semua Musim Panas

Dari Emily Ratajkowski sampai Demi Lovato, pemotongan bahu yg bergaya, ini merogoh alih global estetika, satu celeb pada satu masa. Tidak misalnya bob, inci ekstra lob memberikan fleksibiliti gaya yang lebih sedikit, sembari mengekalkan rambut anda menurut belakang. Mahu mencuri gaya isu terkini panas ini buat diri sendiri? Kami bercakap menggunakan Korey Fitzpatrick pada Pengurusan Eksklusif Artis (yang menyusun gaya misalnya Dua Lipa, Billie Eilish, dan Charli XCX) untuk menerima petua terbaik buat menciptakan lob anda melihat karpet merah sepanjang animo.

Fitzpatrick menyampaikan bahawa jika anda merancang untuk melepaskan kunci anda, anda harus berbincang menggunakan stylist anda mengenai cara terbaik buat memastikan rambut anda kelihatan segar menurut salun. 

"Luangkan masa dan tanya soalan sebelum meninggalkan salon dengan menggayakan rambut baru anda," Fitzpatrick memberitahu Kesihatan . "Tidak ada yang lebih tidak baik daripada meninggalkan salun dengan rambut yang cantik lalu merasa ragu lalu hanya kerana tip gaya gampang."

Fitzpatrick menambah bahawa satu lagi bahagian penting dalam memastikan anda bisa mengurus wajah baru anda adalah buat mendapatkan indera yang sesuai. Dia mengesyorkan berus bundar  KEVIN MURPHY  buat membantu mencapai pandangan yg dramatik, tumpul di rumah. 

Dana Caschetta , jurulatih kebangsaan dengan Eufora International , mengesyorkan Spektrum Tekstur Kesan Eufora buat menambah gaya pada gaya anda, dan Eufora's Details Spray Wax untuk bersinar sedikit tambahan. 

"Lobanya yg baik dilakukan dengan menakjubkan jika ditekan menggunakan gelombang kecil dan tekstur," kata Caschetta. "Ia membantu menambah badan, terutamanya kepada rambut halus atau nipis, pada rabat yg kadang-kadang boleh jatuh."

Gaya bergaya ini kelihatan hebat pada mana-mana bentuk muka, namun Fitzpatrick mengungkapkan bahawa wanita dengan rambut tebal akan mempunyai masa yang lebih gampang menggayakan penampilan ini.

"Pastikan anda mempunyai rambut yang mencukupi pada kurang lebih kawasan rambut / pinggir anda buat menciptakan potongan tumpul itu," pungkasnya. "Tanpa berat di bahagian hadapan, anda kehilangan rupa yg tajam dan bergaya."

Potongan sempurna EmRata merupakan #goal, tetapi terdapat banyak model lain berdasarkan gaya ini yang bisa anda gunakan buat mengilhami mutilasi berikutnya. Celebs seperti Kate Hudson, Demi Lovato, Lana Condor, & poly lagi memotong kunci lama   untuk gaya segar ini. Berikut merupakan beberapa senarai kegemaran kami. 
"[The lob] hampir seluruhnya menyanjung," tambah Caschetta. "Ia mengekalkan rambut panjang yg gampang dikekalkan tanpa rasa terlalu pendek buat orang yang mempunyai rambut panjang."