Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Brunches Abadi Terbaik Di London

Lebih banyak kedai-kedai makan yang jelas-benderang telah menunjukkan tawaran harga yg ditetapkan - yg adalah asas yang paripurna untuk dos rusa bertamadun, tarikh hari yang sibuk atau sebarang aktiviti petang lain di mana sedikit tipis membantu - selama bertahun-tahun kini  , namun yang terbaru seluruh restoran yang telah ditetapkan ditangkap.

Berikut merupakan beberapa brunches terbaik di London yg pula memberikan refill tanpa had.

Sea Containers @ Mondrian Hotel

Terletak benar -betul di Thames di salah  satu hotel moden yg paling bergaya pada London, Sea Containers unggul dalam kedua 'brunch' dan 'bottomless' komponen brunch tanpa batas. Benarkan kami memberitahuakn.

Seperti banyak Laurent-Perrier Brut kerana anda boleh dengan sopan berbual dalam satu persatu buat £ 59 merupakan masuk akal jika beliau lazat, manakala jika anda nir ingin menolak bot keluar relatif jauh, kualiti yang baik Prosecco, Mismosa atau Bloody Marys boleh bercampur & dipadankan dengan hanya £ 19.

Jadi itulah minuman disusun. Tunggu sehingga anda melihat sajian. Hash bacon & keju menggunakan telur goreng, bawang & kentang merupakan sajian sampingan berdasarkan syurga, yg mana setiap jiwa yang lumrah akan berpasangan dengan 'Toastie Terbaik' (ham yg dimasak, saus keju, alpukat dicincang) atau kegemaran kami, daging yang dimasak lambat sandwic menggunakan madu akasia, gherkin, coleslaw & kentang goreng. Oh, terdapat sayuran oven pada krim kelapa dan alpukat yang musnah dan omong kosong misalnya itu, namun apabila anda keluar buat merawat brunchtime yang dursila, pulang seluruh yg kami katakan. Terdapat loka yang lebih baik.

L'Escargot, Soho

L'Escargot

Satu-satunya loka makan tengah hari pada dalam senarai ini pada mana membawa anjing anda bukan sahaja dibenarkan tetapi digalakkan, rayuan menurut ruji Soho ini merupakan bagaimana beliau berjaya menjadi sekejap dan halus namun santai. Panggil beliau je je sais quoi tertentu , apabila anda mesti.

Makanan jua menyenangkan: menurut moluska yang lazat di atas pintu ke crepes yang sangat baik buat bufet Perancis & keju yang bila anda misalnya kami, akan melihat anda menguji konsep 'tanpa dasar' dengan teliti. Merasakan sedikit Frenched-out? Bahasa Inggeris penuh sama seperti mana-mana pada Soho jua.

Bellini & genre Bloody Mary, & terdapat pula jus pers sejuk yg baik untuk mereka yg teetotal. Makan tengahari nilai terbaik pada kurang lebih.

Jinjuu, Soho

JinJuu

Masakan Korea mungkin bukan pemikiran pertama anda waktu tiba buat makan tengahari, namun Jinjuu akan membarui fikiran anda pada masa yg dibutuhkan buat serigala turun sayap ayam tunggal (sajian tandatangan mereka - dengan alasan yg baik).

Dari situ, hidangan hanya mendapat lebih banyak mata, menggunakan lidi daging lembu yg latif, beberapa sajian bahari panggang yang sangat baik dan piring ssam yang segar untuk dimasak.

Tidak misalnya brunches tidak terhingga yg lain di mana minuman merasa seperti biasa, Jinjuu yang dibumbui Kimchi Mary dan Five berry Bellini adalah Korea mengambil apa yang orang lain lakukan dan seluruh lebih baik untuknya.

Bar + Block, King's Cross

Tidak ada masa lapang buat stik yang dimasak dengan baik - dan apabila anda memasangkannya dengan Prosecco yg nir terbatas, semuanya lebih baik.

Restoran dapur terbuka yang cerah & lapang ini terletak pada kurang lebih sudut menurut King's Cross Station memberikan pelbagai daging lembu Amerika Selatan yg sangat baik menggunakan beberapa bahagian yg kreatif (keju kepiting mac keju adalah tumpuan spesifik), walaupun bila anda nir dapat menghadapi 'lembu penuh 'terdapat pilihan yg lebih rumit yg patut dicoba termasuk rebusan ikan.

Akhir minuman keras tawar-menawar itu? Suplemen £ 15 pada atas bil anda akan mengekalkan gelembung mengalir selama 90 minit - berhati-hati walaupun, mereka merogoh Polaroid daripada anda & memberi masa buat memastikan kasus nir berjalan. Anda bisa memastikannya

100 Wardour Street, Soho

Sotong

Jika lokasi dikira untuk apa-apa, 100 Wardour tidak bisa ditandingi: jalan yang populer terletak pada tengah-tengah Soho, yang boleh mengungkapkan suasana retak. Sama ada anda duduk pada lounge yang cerah di hadapan atau restoran licin pada belakang, rasa pasti lebih banyak masa parti daripada intim.

Permulaan merupakan acara menarik pada sini, menggunakan cumi-cumi goreng yg renyah dengan kegembiraan yang ringan dan garam ikan kod garam menggunakan telur panaskan yg akan menyebarkan anda menginginkan anda boleh menjadi sajian primer.

Staf hebat dan minuman - mary & champagne berdarah - datang tebal & cepat, yang selepas seluruh adalah persis apa yang anda inginkan menurut makan tengahari tanpa batas.

Tulang Kotor, Mahkamah Agung

Tulang kotor alpukat dalam roti bakar

Terletak di zenit alun-alun kuliner sibuk yg dikenali menjadi Kingly Court (hanya menurut Carnaby Street), Dirty Bones adalah sebuah restoran bergaya sederhana pada New York dengan sajian makan tengahari yg mencukupi.

Senarai burger pepejal merupakan cabutan yang jelas namun kami sangat menikmati 'toastie' yg rendah 'lambat yang memakan roti panggang & format keju bakar & menambah tulang rusuk, gherkins dan telur goreng. Jika anda merasa sihat, alpukat dalam roti bakar adalah satu lagi ruji dengan sentuhan yg menyeronokkan: kali ini jem tomato cili & gula-gula zaitun.

Atmosfer & kakitangan bersenang-senang , & Prosecco yang tidak bisa ditebus menggunakan tegas. Anda perlu memanjat beberapa tangga buat sampai ke sana, namun ia lebih bernilai.