Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Aspen Colorado Hiking Di Percutian Anda!

Jika anda bercakap tentang hiking Aspen Colorado, beliau tidak hanya bermakna tinggal di bilik hotel atau unit kondominium sepanjang hari, menonton pemandangan yang indah. Ia bukan tentang mendapatkan pam adrenalin besar  menurut ski ke lereng tinggi. Ia bukan pun rasa Hollywood yang dipinjamkan kepadanya apabila selebriti tetapkan buat melepaskan diri berdasarkan media buzz pada LA None berdasarkan jenis kegembiraan itu. Sebaliknya, Aspen Colorado hiking adalah tentang menikmati kesenangan yg lebih hening dalam kehidupan tanpa membosankan diri buat datang ke kerajaan.

Aspen Colorado hiking adalah kedua-dua elegan dan egalitarian. Fikirkanlah. Aspen Colorado hiking memberikan harga overhead rendah dan anda tidak perlu menjadi ahli buat melakukan ini. Anda nir memerlukan satu set roda buat pulang ke perjalanan hiking Aspen Colorado. Anda jua nir memerlukan bola buat mengawal (misalnya pada golf, tenis, besbol, bola sepak, bowling, dll). Aspen Colorado hiking bermakna nir melawan unsur-unsur buat keseimbangan dengan objek mundur misalnya dalam ski atau snowboarding.

Tidak ada yg galat menggunakan mana-mana sukan yang disebutkan di atas. Namun hakikat kasus ini tetap: apabila anda sedang mencari aktiviti rekreasi yang muktamad, maka hiking Aspen Colorado mungkin sebagai apa yang anda cari.

Di Aspen, Colorado, laluan pada mana-mana. Dari jalan gampang pada sepanjang sungai yg jelas atau kenaikan mencabar pada atas gunung, hampir seluruh orang boleh mengambil bahagian. Sesiapa yg boleh berjalan kaki boleh merogoh perjalanan hiking Aspen Colorado. Matlamatnya merupakan buat berjalan kaki atau berjalan kaki atau berjalan kaki. Apa yang lebih anggun daripada itu? Dan bila anda jenis yg terpesona, anda boleh menentukan laluan yang mempunyai unsur bahaya di dalamnya. Perjalanan hiking Aspen Colorado memiliki segala-galanya pengembara bona fide yang pernah perlukan.
Berikut merupakan beberapa petua yang boleh anda ikuti ketika bersiap-siap buat menyeronokkan hiking Aspen Colorado muktamad anda.

Pergi awal

Ini benar terutamanya jika anda menciptakan keputusan buat mengambil kenaikan hari. Bu walaupun anda nir, selalu dianjurkan buat memulakan bepergian hiking Aspen Colorado anda awal. Laluan ketinggian tinggi yang sangat sering anda dapatkan menggunakan hiking Aspen Colorado boleh terdedah kepada ribut petir petang. Oleh itu, jika anda ingin membuatnya pulang sebelum gelap, bepergian pada hiking Aspen Colorado pada 3 atau 4 pagi masuk akal.

Go Light

Satu lagi pilihan yg wajar. Sudah cukup mudah: bawa kurang, pergi lebih jauh. Itulah falsafah asas semua bepergian hiking Aspen Colorado. Anda mahu mengambil pendekatan minimalis kerana anda tidak mahu dibebani dengan banyak berat dari barangan yg anda tidak perlukan. Hanya bungkus kuliner, sandang, & beberapa barang tambahan misalnya kamera, arctic parka, kit pertolongan cemas, dan sebagainya.