Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Google "Wimbledon" Memainkan Permainan Tenis Tersembunyi

Pada Hari April Fools '2019, Google membiarkan anda bermain Ular pada Peta Google . Kemudian, pada bulan yang sama, Google menyembunyikan telur Endgame Easter Avengers pada Carian Google . Sekarang, Google telah menyembunyikan satu lagi telur Paskah pada Carian, dan yang satu ini bertanggungjawab buat membunuh produktiviti anda.

Cara Main Permainan Tenis Tersembunyi Google

Telur Paskah modern Google adalah buat menghormati Kejohanan Tenis Wimbledon yang sedang berlangsung pada London, England. Dengan tepat, permainan tenis percuma (dan sangat mudah buat dipakai) disembunyikan pada hasil carian Google yg berkaitan menggunakan Wimbledon.

Untuk memainkan permainan tenis tersembunyi Google, cari "Wimbledon," "Skor Wimbledon," atau sesuatu yg serupa. Apa yang perlu anda lakukan adalah mencetuskan kotak maklumat Google yg mengandungi hasilnya. Setelah itu muncul, tatalilah seluruh jalan sebagai akibatnya anda melihat bola tenis.

Terdapat permainan kecil yg tersembunyi dalam output carian Wimbledon di Google.

Bekerja di telefon bimbit dan desktop. ? Pic.Twitter.Com/Gcyl6PHIUU

- Ard Boudeling (@ArdCB) 12 Julai 2019

Klik bola tenis pada sebelah kanan "Doubles Campuran" & hasilnya akan hilang. Di tempat mereka, anda akan melihat patch rumput menggunakan haiwan 8-bit berdiri pada atasnya. Klik butang "Main" dan anda akan mendedahkan sasana tenis rumput dan lawan.
Menekan sebarang butang (atau skrin anda apabila anda berada pada telefon bimbit) akan memulakan permainan. Kawalan merupakan sangat mudah: hanya bergerak pemain anda ke kiri atau ke kanan buat memukul bola pulang. Ini dalam dasarnya Pong, namun bermain secara menegak. Apa yang perlu anda lakukan adalah sentiasa memukul bola kembali ke markah.

Mainkan Permainan Tenis Google Walaupun Anda Boleh

Pertandingan Wimbledon dimainkan dalam hujung minggu ini (13-14 Julai), jadi mungkin permainan tenis tersembunyi Google mungkin nir usang lagi. Kami berharap, bagaimanapun, bahawa Google memberikan permainan URLnya sendiri (misalnya yg ada dengan Pac-Man ) supaya beliau bisa hayati.

Permainan tenis tersembunyi Google tidak akan memenangi sebarang anugerah untuk visualnya. Walau bagaimanapun, dia percuma, mudah dimainkan, dan relatif ketagihan. Oleh itu, berbaloi apabila anda bosan. Sama seperti permainan mudah alih ketagihan yg lain, anda boleh bermain selama 5 minit dalam satu masa .