Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hotel Mewah Terbaik di New York

Mencari loka tinggal? Kurang begitu. Seperti semua hub primer berpesta, budaya & bit yg jatuh di antara, kejiranan yang berbeza memenuhi citarasa yang berbeza. Anda nir boleh, contohnya, tinggal di Brixton jika anda memilih taman hiasan Jepun dengan kuliner Caribbean. Perkara yg sama berlaku buat New York.

Jangan takut, walaupun: bandar yg nir pernah tidur memiliki poly tempat buat berbuat demikian. Dan kami telah mengumpulkan yang terbaik buat memenuhi setiap fikiran New York.

Untuk Weekend Long Hectic: Sister City NYC

Sebagai jejak modern berdasarkan studio yang membawa kita Ace Hotel, Sister City telah pulang buat suasana yg minima. Fikirkan lebih banyak Scandi, perabotan pertengahan abad buff yang bertentangan menggunakan penggemar parti LA. Yang bukan perkara yang buruk. Di sebuah bandar yg populer menggunakan luka yang keterlaluan, Sister City merupakan sesuatu yg mengasyikkan. Bilik-bilik cerah. Getaran sejuk. Restoran itu, Floret, mempunyai adonan eklektik pengaruh California, Mediterranean, Timur Asia dan Afrika Utara. Itu semua, bukan seluruh pada New York.

Lebih-lebih lagi, kelapangan nir terhad pada seni bersinar-sinar. Bilik-bilik teres memperlihatkan balkoni dan pemandangan (dua perkara yg dianggap jarang jika ruang adalah premium), menggunakan bar atas bumbung tambahan yg menunjukkan pemandangan kurang lebih Bowery. Namun, buat semua reka bentuknya yg bijak, Sister City merupakan bang di tengah-tengah It All: adegan bar Village Village terletak berhampiran, Chinatown di ambang pintu, & sambungan gampang didapati hampir pada mana saja di pulau itu. Harga buat bilik teres bermula dalam $ 399 setiap malam.

225 Bowery, New York, NY 10002

Untuk Pengalaman New York Tengah Yang Benar: The Chatwal

apabila anda sahih-sahih melancarkan diri ke tengah-tengah New York - yang sibuk, sibuk Times Square semacam New York menurut skrin akbar - Chatwal merupakan titik melompat glamor. Lebih baik lagi, ia mengangguk ke arah New York dahulu: 'melihat nama anda dalam cahaya, kanak-kanak' jenis, bila bintang-bintang yg telah ditandatangani buat studio dan blondes mempunyai watak aneh berdiri di atas graf udara dalam pakaian billowy.

Hotel itu sendiri, penggabungan seni deco dihiasi dengan raj era era India, menawarkan kelas atas, bilik-bilik yang luas menggunakan penekanan pada kemewahan tradisional. Suite-suite tambahan jua boleh meningkatkan pengalaman, dan jua memberikan teres luaran yg luar biasa pada wilayah yg secara literal dibina pada atasnya sendiri. Tempahlah pameran Broadway, pulang membeli-belah pada Park Avenue, & bacakan seluruh tempat tinggal menggunakan koktel di The Chatwal's Lambs Club: restoran 90 tempat duduk pada bawah bimbingan chef Geoffrey Zakarian. Semuanya sangat New York. Harga buat bilik ratu unggul bermula berdasarkan $ 595 setiap malam.

130 W 44th St, New York, NY 10036

Untuk Apabila Anda Berpura-pura Menjadi Seorang New Yorker Yang Benar: The New York Edition

Di gedung pencakar langit, menghadap Madison Square Park, penuh menggunakan jenis orang yang kelihatan sangat profesional & UES: ya, Edisi New York merupakan cosmopolitanisme Pantai Timur yang sangat klasik.

Ia tidak sukar difahami sebabnya. Dengan lebih daripada 452 bilik tetamu yang berpusat pada bekas mak   pejabat HQ pada Metropolitan Life Insurance Company, Edisi ini merupakan sebuah oasis sejuk yg direka dengan baik pada atas keramaian Midtown, menawarkan empat pengalaman makan, ruang kabaret & Bar Lobby yg lebih par menggunakan kelab pakar Chelsea daripada lubang minum hotel. Sepasang seluruh itu dengan reka bentuk butik yg higienis menurut Ian Schrager, & Edisi terasa sangat seperti rahsia terdekat setempat. Bilik-bilik tetamu bermula berdasarkan $ 595 semalam.

Lima Madison Ave, New York, NY 10010

Untuk West Village Living: Moxy NYC Chelsea

Walaupun kemewahan, hotel jarang merasakan seperti pangsapuri anda sendiri. Itulah maksudnya. Namun pergi ke Moxy NYC Chelsea, dan anda dirawat menggunakan peningkatan kehidupan anda yg tidak diragukan lagi pada loka lain, menggunakan 349 bilik tidur yg jelas & sejuk yg direka sang Yabu Pushelberg. Hanya mengharapkan semua kemudahan tambahan yang tinggal pada tengah-tengah Daerah Bunga, jua.

Kesunyian yg pelik ini nir, walaupun. Moxy sudah berjaya mengepam rasa moden pada kejiranan yg relatif tradisional, dan merampungkan 35 tingkat menggunakan bar di atas bumbung yang memberikan pemandangan panorama Manhattan. Dan, walaupun gampang dicobai sang pemandangan New York yang lebih akbar, kemungkinan Moxy akan menciptakan anda di Chelsea buat majoriti. Harga buat bilik double bermula pada $ 159 setiap malam.

105 W 28th St, New York, NY 10001

Bagi Mereka yg Mahu Borough yang lain: Wythe Hotel

Brooklyn nir lagi 'naik dan tiba'. Sebenarnya, kawasan itu telah terdapat pada sana, dengan pemandangan sosial yang dagi Manhattan. Hotel Wythe, kemudian, merupakan tempat terbaik untuk mencuba sampingan sungai itu.

Pertama dibuka pada tahun 2012, penubuhan Williamsburg terletak pada dalam bangunan kilang yang berusia lebih dari 100 tahun. Setakat ini, jadi Brooklyn. Apa yg membezakan Hotel Wythe, bagaimanapun, merupakan 70 bilik yg menunjukkan pemandangan hebat menurut 'Burg, dan pemandangan pantai. Selain itu, kalendar penuh yg dipenuhi sudah mendorong hotel melampaui tempat tidur yang semata-mata, kerana pelawat bisa menikmati segala-galanya dari penyaringan filem arthouse ke malam kelab rumah tropika buat menyiarkan acara muzik sepanjang tahun.

80 Wythe Ave, Brooklyn, NY 11249