Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Hotel Top 10 City pada Kanada

Setiap tahun buat  kaji selidik Anugerah Terbaik pada Dunia , T + L meminta pembaca buat menimbang pengalaman bepergian di semua global - buat berkongsi pendapat mereka pada hotel, resort, bandar, pulau, kapal pesiar, spa, syarikat penerbangan & banyak lagi. Hotel dinilai  dari kemudahan, lokasi, perkhidmatan, makanan, dan nilai holistik mereka. Hartanah sudah diklasifikasikan sebagai bandar atau resort berdasarkan lokasi dan kemudahannya.

Toronto boleh dikatakan bandar paling populer pada Kanada, namun metropolis yang sibuk hanya membuat satu penghormatan dalam tahun ini: Ritz-Carlton, Toronto (No. 4), sebuah menara gelas kaca menggunakan koleksi seni Canadian 450 pukulan & pandangan menonjol dari CN Menara.

Sebaliknya, Vancouver mengambil bahagian dalam singa tahun ini, dengan 5 daripada 10 hartanah pemenang yg terletak pada bandar Pantai Barat yg indah - termasuk No. Dua pembaca, Loden Hotel, yang memasuki lapan tempat daripada senarai tahun lepas. Walaupun hotel yg mesra alam terkenal menggunakan keanggunannya yang kurang jelas, pemandangan pergunungan dan pelabuhan, & bistro Perancis yg membosankan, para pembaca sangat menyukai perkhidmatan yang bijaksana dan prihatin. "Kakitangan meja depan pergi di atas & di luar semasa kami tinggal," tulis satu pembaca. "Pengurus walaupun Band-Aids yg dihantar tangan agar kami nir perlu keluar & membelinya."

Tiga hotel Montreal mendarat pada senarai tahun ini, termasuk pemenang kami. Pembaca menyukai bilik-bilik moden & teres atas bumbung pada Hôtel William Grey, yg mendakwa tempat No. 7, ad interim hiasan dunia usang Hôtel Nelligan dan hiasan dalaman yang selesa memperolehnya pada No. 10.

Untuk senarai penuh sepuluh, & mendedahkan pemenang tahun ini, bacalah.

10. Hôtel Nelligan, Montreal
Markah: 88.67

Maklumat lanjut: hotelnelligan.Com

9. Wedgewood Hotel & Spa, Vancouver
Markah: 88.91

Maklumat lanjut: wedgewoodhotel.Com

8. Shangri-La Hotel, Vancouver
Markah: 89.00

Maklumat lanjut: shangri-la.Com

7. Hôtel William Grey, Montreal
Markah: 89.47

Maklumat lanjut:  hotelwilliamgray.Com

6. (tie) Fairmont Pacific Rim, Vancouver
Markah: 90.00

Maklumat lanjut: fairmont.Com

5. (tali leher) Auberge Saint-Antoine, Bandaraya Quebec
Markah: 90.00

Maklumat lanjut: saint-antoine.Com

4. The Ritz-Carlton, Toronto
Markah: 90.55

Maklumat lanjut: ritzcarlton.Com

3. Rosewood Hotel Georgia, Vancouver

Markah: 90.74

Maklumat lanjut: rosewoodhotels.Com

2. Loden Hotel, Vancouver
Markah: 91.68

Maklumat lanjut: theloden.Com

1. Ritz-Carlton Montreal
Markah: 92.50

Maklumat lanjut: ritzcarlton.Com

Queen Elizabeth II, Elizabeth Taylor dan Richard Burton (yang sudah berkahwin pada harta tanah itu), & Winston Churchill adalah antara tetamu populer yang sudah menginap di mercu pertanda ini di Golden Square Mile yang bersejarah di Montreal. Dating pulang ke tahun 1912, pedalaman menawarkan ciri-karakteristik klasik seperti candelier kristal & perapian marmar. Namun harta yg elegan itu bisa dirasakan segar & kontemporari, terima kasih pada pengubahsuaian $ 200 juta hotel ini pada tahun 2012. "Perkhidmatan dan sejarah yang luar biasa," tulis satu pembaca. Para tetamu juga menikmati sentuhan-sentuhan kecil yg istimewa di sini, termasuk teh petang dan Dom Pérignon oleh kaca di bar champagne pada lobi.