Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Top 10 Islands pada Continental AS

Setiap tahun buat   kaji selidik Anugerah Terbaik di Dunia ,  Travel + Leisure  meminta pembaca untuk menimbang pengalaman bepergian pada semua global - untuk berkongsi pendapat mereka di bandar, pulau, kapal pesiar, spa, syarikat penerbangan dan poly lagi. Pembaca menilai pulau mengikut aktiviti dan pemandangan mereka, tarikan semulajadi dan pantai, makanan, keramahan, dan nilai holistik.

Apa seluruh destinasi pada senarai tahun ini mempunyai persamaan yang jelas. Pulau Cumberland Georgia (No. Tiga) boleh diakses hanya menggunakan feri dan terhad kepada 300 pelawat pada satu masa. Tidak terdapat kereta atau kedai, hotel tunggal (15-bilik Greyfield Inn yang dagi, bekas tempat tinggal   famili Carnegie yang terletak di 200 ekar), & kira-kira 100 kuda liar yg berkeliaran hampir 18 batu menurut pantai. "Sifat yang tidak berkembang begitu menarik hati & indah," tulis seorang pembaca. "Apa hibah yg jarang dan berharga!"

Kereta jua verboten di Pulau Mackinac Michigan (No. 5) pada Lake Huron. Dengan berbasikal & berjalan kaki di sepanjang loncatan sepanjang 8 batu, loka tinggal yg menarik, & banyak restoran, Mackinac popular untuk bepergian sehari dan tandang lebih lama  . "Satu destinasi yg melambangkan masa yg menakjubkan yg mengekalkan banyak tradisi Victoria," menulis satu pembaca, ad interim yang lain pula berminat, "Benar-sahih cantik."

Walau bagaimanapun, sukar buat menafikan daya tarikan Amerika Selatan, di mana tujuh daripada sepuluh pulau teratas dapat ditemui, termasuk yg memegang teguh di tempat No 1 selama empat tahun berturut-turut.

10. Pulau Kiawah, Carolina Selatan

Tempah Deal

Ini Tempat Perlindungan pada Kiawah Island Golf Resort, skylark.Com , harga $ 305 / night 
Termasuk sarapan setiap hari, $ 100 resort resort

9. Outer Banks, North Carolina

Markah: 81.44

8. Pulau Amelia, Florida

Markah: 81.49

Tempah Deal

Ini Ritz-Carlton, Pulau Amelia, skylark.Com , harga menurut $ 408 / malam 
Termasuk sarapan harian, $ 100 kredit spa

7. Florida Keys, Florida

Markah: 81.72

Tempah tawaran ini

Sunset Key Cottages, skylark.Com , harga menurut $ 685 / night 
Termasuk sarapan setiap hari, $ 100 resort resort

6. Nantucket, Massachusetts

Markah: 82.22

Tempah Tawaran Ini

The Wauwinet di Nantucket, skylark.Com , harga dari $ 218 / malam 
Termasuk peningkatan bilik semasa ketibaan, hotel dewasa sahaja

5. Mackinac Island, Michigan

Markah: 82.26

4. Pulau Emas (Pulau Jekyll, Little St. Simons Island, Pulau Laut, Pulau St. Simons), 

Georgia

Markah: 84.00

Tempah Deal ini

The Lodge pada Sea Island, skylark.Com , harga menurut $ 455 / night 
Termasuk sarapan setiap hari, $ 100 resort resort

3. Cumberland Island, Georgia

Markah: 84.83

2. Gunung Desert Island, Maine

Markah: 85.53

1. Hilton Head, Carolina Selatan

Markah: 85.83

Pulau hijau ini terus menarik minat fanatik yang setia, berkat pantai yg latif (berfikir: memancing lumba-lumba, penyu bersarang, pantai yg hampir kosong) dan udara mewah yang glamor (mempertimbangkan padang golf yang memenangi bantuan gratis dan restoran yg dipuji). Tambah pelawat-pelawat itu boleh berkecimpung menurut satu ke yg lain dalam beberapa minit dengan basikal & "seluruh orang menyedari dan menghormati penunggang basikal," menjadi satu pembaca diperhatikan, & mudah difahami mengapa Hilton Head dicintai oleh pelancong yg ingin mendapatkan percutian yang sukar.