Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

10 Laman untuk Menonton Rancangan TV Kartun Classic Lama Online

Apabila anda ingin menonton kartun klasik, teruskan membaca. Kami akan menunjukkan cara menonton kartun lama   pada talian.

1. Boomerang

Boomerang merupakan rangkaian televisyen AS yang dimiliki oleh Warner Bros. Ia memberikan pelan aliran berbayar yg menyediakan akses pada puluhan kartun usang.

Anda akan mendapati pertunjukan abadi misalnya Scooby-Doo, The Jetsons, Looney Tunes, Tom and Jerry, Bugs Bunny, Yogi Bear, Popeye, Garfield, dan poly lagi. Secara holistik, terdapat lebih daripada 4,000 episod buat anda menggali.

Kos langganan sama terdapat $ lima setiap bulan atau $ 40 buat satu tahun penuh. Aplikasi Boomerang boleh didapati pada seluruh peranti penstriman utama dan sistem pengendalian, termasuk Android, iOS, Apple TV, Roku, dan Amazon Fire TV. Aplikasi gampang alih adalah harmonis Chromecast.


Pelan ini hanya tersedia pada Amerika Syarikat.

2. WB Kids

WB Kids membolehkan anda menonton kartun lama   pada talian secara percuma.

Kerana page web ini bebas, pilihan pertunjukan jauh lebih terbatas. Hanya empat siri kartun yang boleh didapati. Mereka adalah Scooby-Doo, Looney Tunes, Tom and Jerry, & The Flintstones. Siri yg ditawarkan kadang-kadang berubah. Pada masa lalu, The Jetsons, ThunderCats, dan The Smurfs telah tersedia buat ditonton.

Laman ini jua termasuk permainan bertemakan kartun, komik, & muat turun.

3. DC Kids

Kanak-kanak DC merupakan tapak abang WB Kids. Ia menyediakan akses kepada spin-spin filem DC Comics 'kandungan.

Sekali lagi, hanya empat rancangan yg tersedia. Pada masa penulisan, mereka adalah Batman, Teen Titans, Superhero Girls, & Liga Keadilan. Acara-acara ini kadang-kadang berubah, jadi pastikan anda terus menyemak kembali kartun baru buat menonton.

Sama misalnya WB Kids, masih ada juga beberapa permainan, komik, & muat turun buat anda menyemak.

4. Toonami Aftermath

Ia tidak gampang buat mencari loka di mana anda boleh menonton rancangan Rangkaian Kartun lama  .

Siri misalnya Makmal Dexter, Ed, Edd n Eddy, The Powerpuff Girls, Johnny Bravo, & Keberanian Anjing Jahat telah menyusun loka mereka dalam cerita rakyat kartun. Kini ada generasi dewasa yang terdesak buat menghidupkan semula pemuda mereka & memperkenalkan anak-anak mereka kepada kartun klasik yang mereka bangun.


Satu loka di mana anda boleh menangkap Rangkaian Kartun usang menunjukkan Toonami Aftermath. Laman ini menyiarkan persembahan seperti dulu, tanpa pembaikpulihan moden.

Malangnya, halaman web ini berjalan mengikut jadual seperti TV tradisional-anda tidak boleh menentukan & memilih kartun yg anda tonton untuk menonton.

Rangkaian Non-Cartoon di platform termasuk Dragon Ball Z, ThunderCats, X-Men, & Pokémon.

Lima. DisneyNow

Beberapa kartun usang di DisneyNow boleh didapati secara percuma; terdapat yang memerlukan anda buat memasukkan kelayakan TV kabel anda & log masuk. Rancangan kabel menurut AT & T, Spektrum, Cox, DirecTV, Dish, Optimum, Verizon, dan Xfinity disokong.

Kartun klasik di platform termasuk Mickey Mouse, Marvel Superhero Adventures, Ant-Man, Tales Duck, Marvel Rising, Black Panther, Spiderman, Pokémon, & Star Wars Galaxy Adventures.

Anda jua akan menemui kandungan Disney yang lebih terkini. Dengan siri seperti Hannah Montana, Pup Academy, Zombies, & Fancy Nancy, terdapat sesuatu yg sinkron dengan semua kanak-kanak berdasarkan seluruh peringkat umur.

DisneyNow hanya masih ada di Amerika Syarikat.

6. TopCartoons.Tv

TopCartoons.Tv membolehkan anda menonton kartun usang dalam pelayar anda.

Beberapa siri kartun yang ditawarkan termasuk Merrie Melodies, Top Cat, Batman, Scooby-Doo, The Pink Panther, dan The Jetsons.

Tapak ini tidak memperlihatkan pelaksanaan gampang alih atau pelaksanaan TV streaming.

7. Arkib Internet

Setiap kali anda mencari kandungan lama   pada web, Arkib Internet sentiasa bernilai diperiksa. Ia memperlihatkan koleksi video klasik yg luas pada pelbagai kategori yang akbar. Kartun dan pameran kanak-kanak merupakan salah  satu daripada kategori tersebut.

Beberapa kartun usang yg anda boleh menonton secara percuma pada laman web ini termasuk Popeye, Big Bad Wolf, Betty Boop, Woody Woodpecker, Mouse Mighty, Little Miss Muffet, Superman, & Felix the Cat.

Apabila anda berminat menonton kartun berdasarkan hari-hari awal animasi, anda perlu membuat lawatan.

8. Netflix

Akhirnya, yuk kita lihat beberapa aplikasi penstriman yg lebih tradisional. Mereka adalah perkhidmatan yg direndahkan & acapkali tidak dianggap oleh orang yg tertanya-tanya di mana untuk menonton kartun usang.

Sebagai contoh, Netflix mempunyai koleksi kartun usang yang rupawan. Di Amerika Syarikat, senarai semasa termasuk Bahaya Mouse, Transformers, Sonic the Hedgehog, Gadis Inspektor, Hotel Transylvania, Noddy, Bebek Tales, & Super Mario Bros.

Ingat, kandungan pada Netflix seringkali berubah dan akan berbeza jauh menurut negara ke negara.

9. Amazon Prime Video

Begitu juga, Amazon Prime Video membolehkan anda menonton kartun usang dalam talian. Klasik seperti Popeye, SpongeBob SquarePants, Dora Explorer, dan Thomas the Tank Engine semuanya ditawarkan.

Untuk menikmati akses kepada Amazon Prime Video, anda perlu mendaftar untuk akaun Amazon Prime penuh . Di Alaihi Salam, langganan Amazon Prime berharga $ 120 / tahun atau $ 13 / bulan. Harga berbeza di lokasi lain.

10. YouTube

Akhirnya, jangan lupa bahawa anda boleh menonton kartun lama   secara dalam talian secara percuma pada YouTube. Terdapat berpuluh-puluh saluran rasmi. Mereka menyiarkan episod penuh, "terbaik" klip putaran, dibebaskan semula & dipertingkatkan kandungan, dan semuanya pada antara.

Beberapa kartun klasik yang boleh didapati secara absah pada YouTube yang bernilai diperiksa termasuk Looney Tunes, Bugs Bunny, Donald Duck, Mickey Mouse, Woody Woodpecker, dan Superman. Memang, dengan perpustakaannya yang luas, YouTube merupakan keliru satu cara terbaik buat menonton kartun 80-an dalam talian secara percuma.

Dengan sedikit carian, anda pula boleh menonton rancangan Rangkaian Kartun pada Hindi dari 90-an.

Lebih poly loka buat menonton kartun klasik
Laman-halaman ini bukan satu-satunya tempat pada mana anda boleh menonton kartun di web! Apabila anda ingin mengetahui lebih lanjut, baca artikel kami tentang rancangan animasi terbaik buat orang dewasa buat menonton di Netflix & permainan kartun terbaik yang boleh anda muat turun dalam telefon anda .