Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

10 Peraturan Fit People Live By

Harper sudah mengambil beberapa tahun pengalaman dan menyulingnya menjadi â € œ10 konsep teras buat kejayaan optimum. " Kesihatan bercakap menggunakan Harper tentang peraturan-peraturan ini , dan bagaimana buat mempraktikkannya.

Tutup suara bising

Dengan â € œnoiseâ €? Harper bermaksud aliran pemikiran negatif yang berterusan dalam minda orang ramai. Itu statik mental merupakan halangan terbesar anda, pungkasnya; belajar menapisnya dengan memberi tumpuan kepada pemikiran positif merupakan krusial untuk kejayaan anda.

Maksimumkan motivasi dalaman

Untuk melakukan ini, anda perlu benar-benar kentara tentang mengapa anda mahu menerima faedah. â € œFungsi apa yang penting untuk anda, â € Harper mendesak. â € œAdakah anda mahu menurunkan tekanan darah anda? Fit ke saiz dua? Atau adakah anda hanya mahu berasa lebih baik? Â € ?? Motivasi yang bertahan tidak boleh datang dari asal luar-misalnya doktor atau orang yang dikasihi yang mahu anda turunkan. Ia harus tiba menurut hasrat peribadi yang mendalam buat perubahan.

Memupuk kersik

Grit merupakan kesungguhan dan keghairahan yang diperlukan setiap hari buat mencapai matlamat jangka panjang. Untuk memupuk semangat, anda wajib  komited buat konsisten walau apa pun. Orang yang sihat bangun setiap hari mengetahui beliau akan melakukan apa sahaja yang diharapkan buat permanen berada di landasan-sama ada bermakna naik satu jam sebelum menciptakan gim sebelum bekerja atau memerah pada berjalan kaki semasa makan tengah hari. Rahsia ini memberi tumpuan pada pemikiran yang mendorong & memberi pandangan baru pada anda. Apabila beliau membantu untuk mengingatkan diri anda betapa baiknya anda akan merasakan latihan selepas itu, lakukan itu. Sekiranya beliau mendorong anda buat merungut mengenai perut anda yang berkemungkinan akan datang, lakukan itu. Berkonsentrasi menggunakan sempurna apa yang anda ingin capai dan kiraan setiap hari.

Tetapkan niat eksklusif

Semakin terperinci tujuan dan rancangan harian anda, semakin baik. Dalam bukunya, Harper memetik satu kajian bahasa Inggeris mengenai wanita yg terdaftar pada acara penurunan berat badan: Para penyelidik menanyakan kira-kira separuh daripada subjek mereka buat menulis strategi mereka buat mengurus godaan (misalnya, Apabila impian gula mogok, saya akan membuat secangkir teh ). Selepas 2 bulan, wanita-perempuan   tersebut telah kehilangan dua kali ganda berat badan menjadi wanita pada formasi kawalan.

Visualisasi kejayaan

Harper mempunyai semua klien barunya menutup mata mereka dan membayangkan badan ideal mereka-baik dari kepala hingga kaki, & bagaimana perasaan mereka. Kemudian beliau memberitahu mereka buat pulang membeli-belah: â € œSaya mengatakan kepada orang-orang, â € ~Hey bila anda mahu badan itu, maka beli sandang yg sesuai jika anda memilikinya. Dan cuba mereka dalam setiap hari sebagai akibatnya mereka sesuai.â € ™ â € ??

Hilangkan pilihan yg berlebihan

Croissant coklat atau gunting potong besi? Salmon panggang atau quesadilla? Jika anda perlu membuat keputusan jenis diet sepanjang hari, anda mungkin akan meletihkan kekuatan anda . Merancang makanan anda terlebih dahulu, walaupun hanya satu sajian sehari-hari-boleh membuatnya lebih mudah (dan kurang tertekan) buat makan sihat.

Jalankan laluan melarikan diri

Terdapat beberapa klasik, seperti â € œJika aku  tidak bersenam dalam waktu makan tengah hari, saya akan melakukannya malam iniâ € ?? Atau â € œAku akan memiliki ais krim hari ini & mendapatkan diet saya kembali di landasan esok.â € ?? Namun apa-apa jenis penangguhan mengendalikan risiko menghalang anda dari kursus, istilah Harper. Nasihatnya: Jangan berikan diri anda , dan berpegang pada jalan yg membawa pada matlamat anda.

Hasilkan kemudian lintas

Ini tidak dapat dielakkan bahawa menurut masa ke masa rutin yg sihat anda akan terganggu sang kuasa pada luar kawalan anda, seperti bila pasangan anda mencadangkan malam tarikh yg tidak disengajakan sempurna selepas anda membeli bahan-bahan salad. Apabila itu berlaku, cuba pulang menggunakan aliran & bersenang-senang .

Percayalah dan sebagai

Peraturan ini adalah gampang: â € œJika anda percaya anda boleh berada pada bentuk yg luar biasa, maka anda akan melakukan perkara-perkara sehari-hari buat menyelesaikannya, â € ?? Kata Harper. Masalahnya artinya, ramai pada antara kita membawa kepercayaan  mengalahkan. Apabila anda mengenali pemikiran negatif (misalnya, â € œIâ € ™ s begitu tidak terkoordinasiâ €?), Tanya diri anda mengapa anda berfikir seperti itu. Anda mungkin mendapati kritikan itu dari dari ibu bapa anda, atau saudara termuda anda, atau kawan zaman kanak-kanak. â € œDon't menaruh kuasa agama dalaman yang telah lapuk, â € Harper menyampaikan. â € œSaya biarkan mereka terapung, misalnya daun yg jatuh ke pada sungai. â € ?? Anda mempunyai kawalan ke atas pemikiran anda, dia menegaskan; mereka nir memiliki kawalan ke atas anda.

Jump buat kegembiraan

Pelanggan Harper yg paling berjaya adalah orang yg meraikan kejayaan mereka. Jika anda tidak menghargai kejayaan anda sepanjang jalan, â € œ anda berisiko menjadi emosi yg mati rasa, nir aktif, â € beliau menjelaskan. Namun memberi ganjaran anda secara permanen (sihat!) (Seperti urut, sebagai model), menyediakan sedikit "oomph" buat meneruskan & mendorong diri anda lebih keras dalam jangka panjang.