Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Perkhidmatan Streaming TV Terbaik Terbaik buat Pemotong Kord

Hari-hari ini, masih ada banyak perkhidmatan penstriman TV pribadi yang bersaing untuk perhatian anda. Mereka menyediakan seluruh hiburan biasa, sukan, filem, muzik, & saluran anak-anak yg digunakan buat menonton setiap hari.

Tetapi yang mana perkhidmatan siaran eksklusif TV terbaik? Terdapat enam penyedia peringkat teratas yg perlu dipertimbangkan: Hulu, YouTube TV, FuboTV, DirecTV, PlayStation Vue, dan Sling TV. Terdapat dua aplikasi penstriman TV eksklusif yg berpotensi: WatchTV & Philo.

Dalam artikel ini, kita melihat setiap perkhidmatan streaming TV langsung ini. Kami mendedahkan kekuatan dan kelemahan mereka, dan menyenaraikan harga dan karakteristik mereka. Segala-galanya buat membantu anda membuat keputusan tentang perkhidmatan siaran TV langsung yg perlu anda gunakan.

1. Hulu + Live TV

Hulu menunjukkan 2 bungkusan-buat $ 6 / bulan, anda boleh mengakses perpustakaan besar -besaran siri-siri TV dan filem yg dikehendaki. Sekiranya anda ingin menonton TV secara langsung, anda perlu membayar $ 45 / bulan.
Pelanggan akan mempunyai akses pada lebih daripada 60 saluran teratas, termasuk Rangkaian ABC, FOX, TNT, ESPN, FOX, National Geographic, Discovery, CNN, CNBC, Disney, dan Cartoon Network. Antara saluran yg terkenal merupakan BBC America, AMC, NFL Network, dan Nickelodeon. Tambahan yg terdapat termasuk HBO buat $ 15, Cinemax buat $ 10, Showtime buat $ 11, dan Starz buat $ 9.

Yang paling besar  diturunkan ke perkhidmatan Hulu artinya DVR. Walaupun pakej asas $ 45 termasuk ciri DVR, anda nir boleh menggunakannya untuk maju pantas melalui iklan. Untuk keistimewaan itu, anda perlu membeli tambahan DVR Enhanced Cloud buat tambahan $ 10 / bulan.

Terdapat juga tambahan hiburan (menggunakan saluran misalnya Rangkaian DIY, FYI, & Hayat) buat $ 8 dan pek bahasa Sepanyol buat $ lima. Keupayaan buat menonton aliran tanpa had serentak (bukan hanya dua) kos $ 15 / bulan.

2. YouTube TV

Kos TV YouTube $ 50 / bulan. Untuk itu, anda menerima akses pada senarai saluran teratas yang paling luas daripada semua penyedia TV internet.

Saluran premium misalnya ESPN, FOX Sports, MLB Network, CNN, dan Disney semuanya dimasukkan. Tetapi misalnya Hulu, tidak ada rangkaian NFL atau Nickelodeon. A & E, Pusat Komedi, & Sejarah juga tidak hadir.

YouTube TV juga adalah perkhidmatan terbaik apabila anda menonton poly TV tempatan; versi spesifik FOX, CBS, ABC, dan NBC tersedia pada kebanyakan pasaran.

Anda boleh menciptakan enam akaun TV YouTube di bawah langganan tunggal, namun hanya tiga genre serentak yg dibenarkan dalam masa yang sama. Terdapat pula karakteristik DVR percuma. Secara mengejutkan, ia nir memiliki had storan.

3. FuboTV

FuboTV telah menciptakan reputasi sebagai perkhidmatan streaming terbaik buat pencinta sukan.

Ia menawarkan sejumlah besar  saluran tumpuan sukan untuk AS dan seterusnya, termasuk Sukan Sukan, NBCSN, Sukan FOX, Sukan TyC, TUDN, Sukan SEVEN, NFL Network, NBA TV, Tenis Saluran, GOL TV, FOX Soccer Plus, The Golf Channel, The Olympic Channel, dan PAC 12. 

Saluran bermakna anda boleh menonton pelbagai pertandingan yg mengasyikkan. NFL, MLB, PGA Tour, Liga Perdana Inggeris, MLS, Liga MX, F1, MotoGP, Tour de France, tinju, Wimbledon, Piala Dunia FIFA, Liga Juara UEFA, La Liga Sepanyol, Olimpik, & poly lagi.

Namun pencinta bukan sukan tidak boleh dimatikan. Untuk langganan $ 55 / bulan, anda pula mendapat FOX, A & E, FX, Nickelodeon, National Geographic, CNN, FOX News, NBC, AMC, MTV, Sejarah, dan pelbagai saluran hiburan arus perdana yang lain.

Beberapa saluran tambahan tersedia, termasuk saluran pengembaraan, Showtime, saluran Latino, Pas Liga NBA, saluran berbasikal, dan lebih poly saluran hiburan. DVR berharga $ 10 / bulan, & ciri perkongsian keluarga artinya $ 6.

4. DirecTV Sekarang

DirecTV Sekarang merupakan satu lagi perkhidmatan TV streaming pribadi yang paling banyak diketahui buat pemotong tali. Dua pakej tersedia-Plus buat $ 50 / bulan & Max buat $ 70 / bulan.

Titik jualan terbesar DirecTV Now merupakan kemasukan rangkaian saluran HBO penuh pada pakej termin $ 50 Plus kemasukannya. Saluran teratas lain dalam rancangan Plus termasuk ABC, Bravo, Rangkaian Kartun, CNBC, CNN, MTV, FOX, ESPN, TNT, & Rangkaian Amerika Syarikat. Tidak ada AMC, BBC, Discovery, MLB Network, NBA TV, atau NFL Network.

Saluran bahasa Sepanyol, saluran antarabangsa, & Showtime, Starz dan Cinemax semuanya boleh didapati menjadi tambahan.

Kelemahan besar  adalah DVR, yang hanya menyimpan rakaman selama 30 hari.

5. PlayStation Vue

Jangan abaikan nama itu menipu awak. PlayStation Vue tersedia buat sesiapa sahaja, bukan hanya pemilik konsol permainan Sony.

Empat pakej boleh didapati, masing-masing menggunakan jumlah saluran yang semakin semakin tinggi. Pelan akses asas $ 50 / bulan. Kemudian ada Core $ 55, Elite buat $ 65, dan Ultra buat $ 85.

Secara generik, Akses merupakan buat saluran hiburan sahaja (walaupun anda akan menerima FOX Sports, CNN, & ESPN). Core menambah sukan (beIN Sports, FOX Sports West, CBS Sports, ESPN News, & ESPN U), Elite menambah lebih poly saluran filem, dan Ultra memperkenalkan saluran premium misalnya HBO dan Showtime. Terdapat pula tambahan bahasa Sepanyol buat $ 5 / bulan.

Jika anda mempunyai PlayStation 4, anda boleh menyiarkan sebagai akibatnya empat saluran dalam masa yang sama pada satu skrin.

6. Sling TV

Lima perkhidmatan TV langsung yg kami lihat dalam masa ini semuanya bermula kurang lebih $ 50 / bulan. Sekiranya anda mahukan perkhidmatan penstriman yg lebih murah, Sling TV adalah pilihan yg kukuh. Ia adalah penyedia TV internet paling berpatutan yang masih menunjukkan beberapa saluran sukan. Dua pakej $ 25 / bulan boleh didapati: Sling Blue and Sling Orange.

Malangnya, Sling telah sengaja menjadi rumit menggunakan barisan salurannya dalam setiap pakej. Sebagai model, ESPN berada pada Orange, tetapi FOX Sports & NBC berada pada Blue. Begitu pula, ABC dan Disney berada pada Orange, tetapi Rangkaian Amerika Syarikat dan Bravo berada di Blue. Anda perlu melanggan pakej dwi ($ 40) buat julat lengkap kandungan.

Walaupun anda melanggan pelan combo, masih terdapat beberapa saluran mainstream yang hilang. ABC, CBS, FOX News, dan Nickelodeon tidak tersedia.

DVR artinya $ lima / bulan. Tambahan saluran termasuk kanak-kanak, keterangan, gaya hayati, Latino, Hollywood, dan antarabangsa. Setiap add-on bermula dalam $ 5.

7. Philo

Kami akan menamatkan beberapa perkhidmatan streaming streaming TV secara langsung. Pertama, Philo. Ia berharga $ 20 / bulan dan menyediakan akses pada pelbagai saluran popular misalnya AMC, BBC America, MTV, Sejarah, Hallmark, dan A & E.

Malah, beliau memperlihatkan lebih banyak saluran daripada pakej Sling yg lebih mahal. Walau bagaimanapun, perkara bagi ramai orang akan menjadi kekurangan sukan. Tidak ada Sukan FOX, tiada ESPN, & tiada NBC. Terdapat juga saluran tempatan dan tidak terdapat saluran kabar domestik yg akbar seperti CNN.

Sekiranya anda mahu menambah selekoh TV langsung ke aplikasi dalam-permintaan anda, Philo layak. Namun jika anda berharap dapat menggunakan aplikasinya untuk menonton seluruh acara primitif kegemaran anda, anda akan terlepas dari nasib.

8. WatchTV

Aplikasi streaming eksklusif TV yg lain merupakan WatchTV. Ia dikendalikan oleh AT & T. AT & T pula mempunyai DirecTV, jadi WatchTV boleh dipercaya sebagai versi bajet saudara yang lebih besar .

Pada hanya $ 15 / bulan, sukar buat berhujah dengan harga WatchTV. Sesetengah pelanggan AT & T mungkin mendapat perkhidmatan secara percuma, bergantung pada rancangan yg mereka miliki.

WatchTV hanya memiliki 37 saluran. Ia merupakan tawaran terkecil daripada seluruh aplikasi TV pribadi pada senarai ini menggunakan jarak yang jauh. Tiada saluran tempatan, tiada saluran sukan, dan tiada ciri DVR.

Anehnya, WatchTV memberikan AMC, HGTV, & BBC America, yang mana semuanya hilang daripada barisan DirecTV. Dan jika anda mahu video atas permintaan, WatchTV sudah menampung anda menggunakan lebih daripada 15,000 siri TV dan filem.

Mana Perkhidmatan Penyiaran TV Live Terbaik?
Kedua-dua faktor penentu yg paling penting apabila memilih penyedia streaming TV yg dipakai artinya 1) harga & 2) pilihan saluran .

Dari segi nilai buat wang, YouTube TV menunjukkan saluran paling premium untuk harga. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan barisan penuh yang serupa menggunakan pakej kabel anda, pelan PlayStation Vue Ultra merupakan cara buat pulang. Jika sukan merupakan perkara anda, maka FuboTV merupakan pilihan terbaik.