Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Saya Mencuba Aplikasi Melancap Terpandu yang Memberitahu Anda Tepat Apabila & Bagaimana Menyentuh Diri Anda

Aplikasi melancur berpandu adalah buat orang-orang seluruh identiti & minat seksual. Mereka membantu membangkitkan, mengalih perhatian, & memperkenalkan anda pada fantasi baru dan menghidupkan pada luar pengalaman IRL anda, Carol Queen, PhD, ahli seks pakar seks pada kedai erotica Good Vibrations , memberitahu Kesihatan.  Aplikasi "memakai interaksi kami yang sangat peribadi menggunakan peranti mudah alih & teknologi aplikasi kami untuk menyatukan orang dengan erotika, & audio erotica, dalam format yg mengagumkan & mudah dibungkus," pungkasnya.

Saya sudah menjadi pendaftar melancap berpandu selama bertahun-tahun sekarang. Ketika saya sedang dalam mood buat jenis permainan ini namun tidak dapat bersama atau teks pasangan agar mereka dapat memberi saya bimbingan, saya mendengar pedoman melancap di PornHub (atau sumber yg kurang dapat dipercaya yang bisa menaruh peranti saya virus) .

Biasanya, saya tidak memerlukan wangsit melancap, tetapi jika aku  melakukan otak aku , orang yg saya tertarik atau pengalaman seksual masa kemudian yg nir bisa dilupakan. Kadang-kadang aku  rasa ingin menukarnya dan menerima inspeksi berdasarkan suatu tempat lain seperti teknologi internet.

Apabila aku  mula-mula masuk ke pada melancap berpandu, saya nir mempunyai poly nasib mencari panduan yg nir direkodkan oleh seseorang yang suaranya memberi saya kepalanya. Kemudian aku  dapati Dipsea, sebuah aplikasi dengan koleksi cerita audio pendek dan seksi buat lelaki & perempuan  . Sekiranya aku  dapati jawapan buat sembahyang melancap aku ? Untuk mengetahui, saya mencuba buat diri sendiri (untuk kewartawanan, sudah tentu).

Mencari fantasi saya
Antara muka pelaksanaan Dipsea adalah gampang untuk digunakan dan mengemudi. (FYI, aplikasi ini menjalankan $ 8.99 sebulan atau $ 47.99 setahun.) Pengguna boleh meneroka cerita erotik mengikut kategori, siaran baru, apa yg sedang trend atau tag, misalnya "beliau + dia," "menipu," & "perspektif lelaki, pada kalangan yg lain.

Saya menatal sedikit demi sedikit, tetapi seolah-olah kebanyakan rakaman di aplikasinya merupakan oleh perempuan   buat perempuan  . Kemudian aku  mendaratkan siri "Self Touch" yang dipandu. Cerita 11 minit "Sentuhan Diri: Penyerahan Fantasi II" menarik perhatian saya selepas membaca penerangan: "Dalam sesi ini, anda akan meneroka fantasi penyerahan. Dikuasai sang seseorang lelaki kerana kami membimbing anda lebih dalam imaginasi anda sendiri. "Bingo! Tepat apa yang saya cari.

Menekan permainan
Kisah ini sebenarnya agak pendek. Bahagian pertama ternyata menjadi intro yang direkodkan oleh seorang perempuan   yang memberitahu pendengar untuk merasa selesa & menjangkakan apa yang akan tiba. Lelaki itu mula bercakap pada pertanda lima:50, meninggalkan 5 minit atau lebih buat sesi sebenar.

Saya umumnya nir memiliki kasus pada mood buat melancap, tetapi berada di ruang depan yg betul untuk menikmati cerita ini sukar bagi aku . Saya senang jalan cerita yg lebih usang & diharapkan sekurang-kurangnya 10 minit cerita buat dinikmati, namun itu nir berlaku. Saya berasa tergesa-gesa, tetapi aku  berusaha sebaik mungkin buat melakukannya.

Saya seseorang yang sememangnya ingin memahami, & aku  akhirnya mendengar seluruh rakaman yang pertama ... Kemudian balik  mendengar bila aku  bersedia untuk beberapa tindakan solo. Mengetahui menggunakan tepat apa yg akan berlaku sebenarnya membantu aku  menerima kerangka minda yg betul. Pelik, ya, akan tetapi berkesan.

Saya nir pernah sebagai penggemar rakam rawak, jadi mendengar orang aneh ini memberitahu saya apa yg perlu dilakukan dan mengarahkan aku  apabila saya boleh & nir dapat menyelesaikannya. Tetapi saya dapat meletakkan skeptisisme itu dan menghidupkan orgasme semasa aku  mendengar ke 2. Mungkin saya wajib  uji bakat buat filem pada filem romantis, kerana jenis saat nir pernah berlaku dalam kehidupan sebenar.

Apa yg dilakukan aplikasi untuk saya
Kerja-kerja melancap berpandu! Nah, sekurang-kurangnya beliau berlaku buat saya. Saya masih lebih senang pedoman rakan kongsi menerusi aplikasi, tetapi beliau memberikan cara lain  hebat bila rakan kongsi tidak ada.

Apabila anda ragu-ragu buat mencubanya, aku  niscaya mencadangkan melakukan apa yang diperlukan untuk masuk ke suasana yg benar  sebelum memakai aplikasinya. Dihidupkan sebelum memukul butang mainan akan membantu menaikkan pengalaman anda dan membolehkan anda menikmati rakaman dengan minda terbuka & bukannya kanta kritikal seperti apa yang saya lakukan? Ini pelik .

Aplikasi misalnya Dipsea merupakan pilihan yg baik buat sesiapa sahaja yg ingin merogoh cinta mereka fiksyen erotik ke peringkat seterusnya atau meneroka senario seksual yg mereka tidak pernah sahih-sahih pengalaman pada kehidupan sebenar. Dipsea membawakan poly cerita yang memenuhi pelbagai jenis kinks, fetishes, & minat, seperti membiasakan diri menggunakan koboi, menyelinap, cerita aneh, cerita lurus, aksi kumpulan, & kaitan, antara senario lain.

Merasa petualang? Melancap berpandu bernilai ditembak-dan jika anda tidak menyukainya, hanya memadam pelaksanaan dan kembali ke imaginasi anda.