Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Sonos mempunyai pembesar suara kemasukan baru - One SL

Satu pada luar, £ 179 One SL kelihatan hampir sama dengan Sonos One yang terdapat , tapi pandangan pantas memperlihatkan kekurangan simbol cincin dan mikrofon bertitik pada bahagian atas, dan menerangkan bahawa One SL tidak mempunyai pelbagai mikro, menjadikannya nir mungkin buat mengakses pembantu digital menerusi contoh baru.

Ini bermakna pengguna terus mengawal One SL melalui aplikasi Sonos atau melalui AirPlay2 atau perkhidmatan muzik harmonis lain seperti Spotify, bukannya melalui suara.

Walau bagaimanapun, dengan SL, Sonos buat kali pertama sudah membenarkan 2 contoh penceramah yang berbeza buat pasangan stereo - merupakan mungkin buat memautkan One SL dengan Sonos One buat bunyi stereo. Ini merupakan rahmat buat peminat Sonos, sehingga kini  , jika anda mahu stereo, anda terpaksa membeli 2 Sonos Ones dan menghubungkan mereka beserta-sama. Setelah dipasangkan, ini menaruh array mic pada keliru satu unit yg tidak berguna, & sang itu menciptakan tambahan yg dibelanjakan ke atas Play: 1 hampir membazir wang yg lengkap (Satu merupakan £ 50 lebih daripada Play: 1).
Penjimatan baru kurang daripada £ 50, tetapi ini sepatutnya disebabkan bahawa SL Satu bukan hanya perlawanan yang dipulihkan: 1, atau sebenarnya yg dikemas semula. Sonos berkata perkakasan One SL merupakan berbeza dengan kedua-2 contoh terdahulu. Di dalam 1.85kg SL adalah 2 penguat Class-D, satu tweeter dan satu mid-woofer.

"The One SL mempunyai platform komputasi terkini dan prestasi radio, jadi dalam erti kata itu, mungkin dia lebih dekat dengan One," istilah Jeffrey Derderian, pemimpin penciptaan produk di Sonos. "Tetapi menggunakan cara lain , dari perspektif kawalan, dia membawa dalam kawalan sentuhan kapasitif. Kami nir senang mengambil sesuatu dan hanya menyelamatkannya."

Mengenai suara itu, Derderian hanya akan berkata bahawa One SL akan "sebanding" menggunakan Yang Satu, & ini seolah-olah berlaku dalam demo terbatas pembicara baru kami, yg boleh dikalibrasi oleh Trueplay, tetapi nir Trueplay Auto dilihat pada Pembesar bunyi baru Sonos, Moving, pula diumumkan hari ini.

Sudah tentu walaupun baru One SL akan menjadi penceramah peringkat kemasukan rasmi dari jenama, terima kasih kepada kerjasama baru-baru ini Sonos dengan IKEA , mereka yg mencari cara yg lebih murah buat memulakan sistem multi-bilik Sonos boleh memilih buat £ 99 Symfonisk , walaupun kualiti bunyi ternyata kurang ditakrifkan daripada yang satu SL.

Sonos One SL boleh dipesan terlebih dahulu berdasarkan hari ini dan akan tersedia buat membeli menurut 12 September, dari mana Sonos akan fasa Play: 1.