Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

10 Sambungan VPN Percuma Terbaik buat Google Chrome

Jadi, bila anda ingin mengetahui mengenai VPN percuma terbaik buat Chrome, teruskan membaca. Nota: Ingat, semua VPN percuma buat Chrome boleh berganda sebagai VPN percuma buat Chromebook!

VPN Terbaik buat Chrome: Percuma vs Premium
Dengan semua VPN, anda menerima apa yg anda bayar. VPN percuma tidak setanding menggunakan perkhidmatan VPN premium menurut segi kualiti, kelajuan, atau keselamatan.

Sebagai contoh, banyak perkhidmatan VPN percuma hanya menawarkan protokol PPTP. PPTP tidak semestinya misalnya protokol VPN yang lain seperti L2TP / IPSEC, OpenVPN, SSTP, atau SSH-yang kebanyakannya ditawarkan sang perkhidmatan berbayar utama.

Anda jua perlu mempertimbangkan kelajuan penyemakan pengaruh. Pelayan VPN mahal buat dikendalikan & dikendalikan. Sekiranya anda menggunakan perkhidmatan percuma, ia mungkin akan dibebankan dengan pengguna lain. Penyedia Premium melabur semula poly pendapatan mereka dalam pelayan & jalur lebar.

Terdapat juga masalah lain yang perlu difikirkan. Bolehkah anda mengharapkan sokongan yang boleh dipercayai daripada pembekal percuma? Adakah uptime hampir 100 peratus? Dan yg paling penting, kenapa perkhidmatannya percuma?


Ingat, VPN berikut merupakan buat Chrome. Jika anda mahukan langganan VPN penuh buat sebarang peranti, semak pedoman kami ke perkhidmatan VPN terbaik .

Sambungan VPN Percuma untuk Chrome
Sebaik sahaja anda memahami risiko, anda boleh membuat pilihan yg lebih bijak mengenai penggunaan VPN Chrome.

Inilah pilihan kami 10 pelanjutan Chrome VPN terbaik.

1. Browsec VPN

Titik jualan akbar Browsec VPN merupakan kelajuan sambungan. Ia menunjukkan sehingga 100 Mbit / saat, yg jauh melebihi banyak VPN Chrome Store.

Pada sisi negatif, Browsec berpusat pada Rusia. Ia adalah sebuah negara yg nir diketahui oleh sikap tolerannya terhadap VPN. Sesetengah pengguna mungkin nir selesa menggunakan keadaan ini. Perkhidmatan ini jua hanya memberikan empat lokasi-Belanda, Singapura, AS, & UK.

Sebagai tambahan kepada sambungan Browsec buat Chrome, anda jua boleh memakai VPN dalam Android dan iOS.

Dua. DotVPN
DotVPN adalah satu lagi VPN Chrome yg berkuasa. Beberapa karakteristik terbaiknya termasuk:

Bandwidth tanpa had.
30 lokasi maya.
Tukar suis tanpa had antara lokasi.
DotVPN memakai penyulitan kunci 4096-bit-iaitu 2 kali ganda lebih akbar daripada piawaian perbankan moden. Ia juga boleh mengesan pelayan paling sibuk seketika pada lokasi maya pilihan anda buat peningkatan kelajuan.

3. ZenMate buat Chrome

Terdapat dua versi ZenMate untuk Chrome-ZenMate Free dan ZenMate Premium.

ZenMate Free akan menyulitkan seluruh lalu lintas pelayar anda & membolehkan anda menipu lokasi maya. VPN percuma menawarkan 30 lokasi pelayan. Mereka termasuk Alaihi Salam, beberapa negara Eropah, Brazil, Singapura, & poly lagi.

Pengguna percuma jua menerima akses pada ciri "Harga Pintar" VPN. Ia menyediakan cadangan membeli-belah dari harga terendah buat barangan yg anda mahukan.

ZenMate pula mempunyai aplikasi lengkap buat Windows, macOS, Android dan iOS.

4. Chrome Betternet
Betternet Chrome nir menyimpan log dan-tidak misalnya banyak VPN Chrome percuma-beliau nir disokong oleh iklan. Tetapi jangan risau; anda bukan produk. Betternet membuat wang menggunakan memberitahuakn video.

Kami fikir Betternet Chrome adalah pilihan yang baik buat orang yang nir memiliki pengalaman memakai VPN. Antaramuka pelanjutan Chrome adalah togol secara pribadi / nir aktif.

5 Hola VPN

Hola VPN dalam Chrome mempunyai reputasi yang mengejutkan & benar . Ia ditangkap memakai sambungan VPN pelanggan pada botnet.

Hari ini, keadaan tidak begitu baik. Plugin VPN Chrome nir memiliki penyulitan; dia menggunakan terowong proksi dan menggunakan itu tidak lebih daripada pelanjutan proksi Chrome. VPN percuma juga log seluruh maklumat anda & berpangkalan pada Israel. Israel adalah kolaborator yang dikenali menggunakan formasi Five Eyes, Sembilan Mata, & 14 Mata.

Jadi, mengapa kita memasukkannya? Ringkasnya, laju. Penyelidikan bebas menempatkannya di antara 20 peratus VPN terpantas, kedua-2 percuma dan berbayar.

6. Hotspot Shield Chrome
Chrome Hotspot Shield merupakan satu lagi VPN percuma terbaik buat Chrome. Seperti DotVPN, addon VPN menunjukkan jalur lebar tanpa had.

Peningkatan baru-baru ini telah melihat beberapa ciri baru yang diperkenalkan. Mereka termasuk menyekat iklan, menyekat pelacak, menyekat kuki, dan proteksi anti-malware. Ia mempunyai pelayan pada 70 negara.

7. TunnelBear VPN

Sambungan VPN Google Chrome TunnelBear menyediakan pengguna dengan proksi yang disulitkan (jangan lupa, Hola tidak disulitkan.)

Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa VPN percuma TunnelBear buat Chrome hanya akan menyulitkan kemudian lintas penyemakan efek anda. Ia tidak menyulitkan trafik lain pada mesin anda. Untuk itu, anda perlu menaikkan versi VPN berbayar.

TunnelBear menyokong 22 butir negara. Mereka termasuk UK, AS, Kanada, Jerman, Jepun, Sepanyol, Hong Kong, dan India.

8. Gom VPN
VPN percuma Gom buat Chrome mengkhusus pada membiarkan anda mengakses kandungan yang disekat geo. Aplikasi ini memperlihatkan pengguna 1000Mbit pelayan & proksi, pengaktifan satu ketik, & antara muka pengguna yg mudah dikonfigurasi.

VPN juga selamat. Setiap kali anda memakai Gom, semua lalu lintas anda dienkripsi memakai HTTP2 SSL, dan syarikat itu tidak menyimpan log.

9. SetupVPN

VPN seterusnya pada Google Chrome yg patut dipertimbangkan merupakan SetupVPN. Anda boleh menikmati jalur lebar tanpa had dan pemilihan pelayan pepejal. Lebih daripada 100 boleh didapati di semua global.

SetupVPN buat Chrome akan menyulitkan seluruh trafik penyemak dampak anda dengan keselamatan gred tentera 4096-bit.

10. Mengotot
Windscribe sudah membina reputasinya sebagai pembekal VPN berbayar yang cepat, selamat, dan boleh dipercayai, tetapi syarikat itu juga menawarkan keliru satu sambungan VPN terbaik buat Chrome.

Ia akan menghalang iklan & pelacak & membolehkan anda mengakses kandungan yg disekat. Ia juga memperlihatkan beberapa karakteristik privasi tambahan misalnya penyekatan WebRTC, spoofing API, spoofing zon masa, & menyekat pemberitahuan.

Pelayan VPN percuma boleh didapati di lebih daripada 30 negara.

Proksi Percuma Terbaik?
Perkhidmatan dalam artikel ini merupakan antara sambungan VPN percuma terbaik buat Chrome. Hanya perhatikan nasihat berdasarkan permulaan artikel itu dan ingati bahawa VPN percuma nir semudah yg dibayar. Anda nir boleh menggunakannya buat melayari kandungan sensitif.