Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

5 Watchers Watch Amazon Terbaik buat Pemburu Murah

Syukurlah, dia agak gampang buat memandang sejarah harga item Amazon. Sebagian pelacak harga Amazon berbeza.

Berikut merupakan 5 perkhidmatan menyaksikan harga Amazon terbaik yang wajib kamu pakai.

1. CamelCamelCamel

CamelCamelCamel boleh dikatakan perlengkapan sejarah harga Amazon yang sangat popular. Perkhidmatan percuma membolehkan kamu memandang sejarah harga buat sebarang produk yang disenaraikan di halaman Amazon tempatan di AS, UK, Kanada, Australia, Perancis, Jerman, Itali, Sepanyol, Jepun, serta Cina.

Buat mencari produk, kamu cuma butuh menampal URLnya ataupun Nombor Pengenalan Piawaian Amazon( ASIN) ke dalam kotak carian. Kamu pula boleh melaksanakan carian kata kunci, membolehkan kamu memandang gimana harga produk yang seragam sudah dibanding dari masa ke masa.

Dipamerkan pada tiap taman item merupakan carta sejarah harga yang komprehensif, menjejaki bukan sahaja harga Amazon namun pula harga baru serta terpakai pihak ketiga. Kamu boleh memberitahu carta buat menguraikan julat satu, 3, ataupun 6 bulan, ataupun setahun.

CamelCamelCamel pula membolehkan kamu membuat makluman. Bila harga mencecah ambang tertentu, kamu boleh menemukan pemberitahuan lewat e- mel ataupun di Twitter.

Serta sambungan Firefox serta Google Chrome boleh meletakkan butang Produk Track pas di taman peruncit buat akses gampang ke carta sejarah harga CamelCamelCamel. Pelanjutan itu diucap The Camelizer.

2. Keepa

Pelacak sejarah harga Keepa Amazon membolehkan kamu mengakses informasi di sebagian negeri yang CamelCamelCamel tidak menyokong- iaitu, Mexico, India, serta Brazil. Walaupun bagaimanapun, dia tidak membetulkan kamu menyemak sejarah harga Amazon di Cina.

Keepa sediakan sambungan pelacak harga Amazon buat lebih banyak penyemak imbas daripada CamelCamelCamel. Bagaikan bonus kepada Firefox serta Chrome, ada pula sambungan buat Microsoft Edge serta Opera.

Apabila kamu menyemak sejarah harga, kamu hendak memandang graf merancang pergantian dari masa ke masa. Grafik pula menampilkan aspek- aspek berarti lain, semacam apakah ada Lightning Deal pada waktu itu, ataupun apakah bayaran pengiriman dimasukkan dalam harga produk.

3. The Tracktor

Satu lagi tracker sejarah harga Amazon yang bernilai ditilik yakni The Tracktor. Dia berperan dengan halaman Amazon tempatan di Amerika Syarikat, United Kingdom, Kanada, Perancis, Jerman, serta Jepun.

The Tracktor memiliki sebagian karakteristik unik yang menolong membezakannya daripada perlengkapan menyaksikan harga lain pada senarai ini.

Awal, ada tab Movers. Dia membolehkan kamu memandang produk mana di Amazon sudah memandang peningkatan harga serta penyusutan harga terbanyak pada hari tadinya. Kamu boleh menapis dengan produk baru ataupun yang digunakan serta boleh menyusun produk mengikut harga ataupun pergantian peratusan.

Kedua, cek tab Trending. Dia menampilkan produk yang sangat popular yang pengguna lain memiliki dalam senarai penjejakan peribadi mereka. Kamu boleh memandang produk mana yang lagi tren saat ini, serta yang sangat banyak dikesan secara totalitas.

Kesimpulannya, The Tracktor sediakan sambungan buat Chrome serta Firefox. Pada masa penyusunan, bagaimanapun, sambungan Firefox lagi menempuh pembaikpulihan lengkap serta tidak bisa dilansir turun. Pemaju tidak menawarkan waktu buat tarikh siap dijangka.

4. Madu

Madu merupakan lanjutan pelayar popular buat menaruh wang dalam talian. Tujuan utamanya merupakan buat mencari( serta menaikkan secara automatik) kod kupon ke keranjang belanja kamu apabila kamu menyemak dari lebih dari 40, 000 peruncit dalam talian.

Walaupun bagaimanapun, dia pula memiliki perlengkapan yang terpanggil Amazon Best Price. Dia memiliki 3 karakteristik buat menolong kamu membenarkan kamu sentiasa menemukan tawaran terbaik:

Perbandingan Penjual: Produk Amazon popular kerap mengalami daripada berpuluh- puluh penjual yang berbeza. Madu hendak mengimbas seluruh penjual serta membiarkan kamu ketahui mana yang menawarkan tawaran terbaik. Dia pula boleh mengambil khasiat Amazon Prime penghantaran kamu apabila melaksanakan analisis.

Sejarah Harga: Madu sediakan graf jam harga Amazon. Dia boleh mengalami buat 30, 60, 90, ataupun 120 hari.

Droplist: Droplist merupakan senarai pantau. Tambah item buat itu, serta penjamin harga Amazon Honey hendak memberitahu kamu bila kos bergerak naik ataupun turun.

Madu boleh mengalami di Chrome, Firefox, Safari, Opera, serta Edge. Sayangnya buat pengguna antarabangsa, dia cuma berperan pada tipe Amazon di halaman website AS.

5. Waatcher

Bagi Business Insider, harga Amazon berganti 2. 5 juta kali tiap hari. Oleh itu, produk tipikal hendak memandang pergantian harga tiap 10 minit, meski cuma dengan sebagian sen.

Jelas sekali, tiada siapa yang memiliki masa buat mengesan harga Amazon yang sering, jadi gimana kamu membenarkan kamu tidak terlepas tawaran murah? Waatcher merupakan satu penyelesaian yang butuh ditilik. Dia merupakan pelacak harga Amazon yang secara automatik boleh membeli item untuk pihak kamu apabila harga target kamu tercapai.

Apa yang butuh kamu jalani merupakan menetapkan jumlah maksimum yang kamu mahu buat penyenaraian. Waatcher setelah itu hendak memantau sejarah harga item Amazon serta berikan isyarat kepada kamu sebaik sahaja harga dipukul. Sekiranya kamu membenarkannya, perlengkapan hendak membuat pesanan dengan lekas.

Kamu bisa jadi tidak mahu memakai perlengkapan semacam ini sejauh tahun. Dalam kesusasteraannya, syarikat itu berkata bahawa dia boleh mengambil sebagian bulan buat membuat pesanan. Merupakan gampang buat dibiarkan bahawa kamu menetapkan suatu, setelah itu menerima kejutan kurang baik apabila bil kad kredit kamu datang. Di mana Waatcher excels merupakan buat membenarkan kamu menemukan tawaran terbaik pada hari jualan besar tahun ini.

Buat mula memakai tracker harga Waatcher Amazon buat tawarkan beg secara automatik, kamu butuh membagikan akses aplikasi ke akaun Amazon kamu. Sesetengah orang bisa jadi tidak selesa dengan kondisi itu dari segi pribadi serta keselamatan.

Pakai Sejarah Harga Amazon buat Cari Lebih Banyak Bargain

Penjejak harga 5 Amazon yang kami sudah tersenarai di halaman website ini hendak menolong kamu buat mencari tawaran yang lebih baik apabila kamu membeli- belah dalam talian. Sememangnya, dia sentiasa bernilai melaksanakan pengecekan pada sejarah harga benda Amazon saat sebelum kamu memukul butang beli.