Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kamu Boleh Saat ini Dengar Muzik Apple di Web

Apple Music Catches Up With Spotify

Apple mula melancarkan Apple Music pada tahun 2015. Semenjak itu, perkhidmatan muzik streaming sudah menemukan banyak peminat, dengan jumlah pelanggan yang terus menjadi bertambah tiap tahun. Serta sedangkan itu belum lagi popular semacam Spotify, itu tentu persaingan utama Spotify.

Muzik Apple serta Spotify berbeza dalam sebagian metode. Kekurangan opsi Muzik Apple percuma jadi yang sangat jelas. Ada pula hakikat bahawa Spotify sudah menawarkan pemain website semenjak 2013. Namun saat ini, kesimpulannya, Apple bawa Apple Music ke website pula.

Gimana Mendengar Muzik Apple di Web

Buat mendengar Muzik Apple di website, ketik ke beta. music. apple. com. Semacam URL yang dicadangkan, pemain website Apple Music saat ini dalam tipe beta, namun dia berperan dengan baik. Apa yang kamu butuh jalani yakni log masuk dengan Apple ID kamu serta kamu boleh mula menstrim muzik.

Pemain website Apple Music nampak nyaris sama semacam aplikasi Apple Music yang dilancarkan bersama MacOS Catalina akhir tahun ini. Kamu boleh memainkan sebarang lagu dalam katalog Muzik Apple, mengakses senarai main kamu, serta mendengar stesen radio.

Apple mencadangkan bahawa ini cumalah satu set karakteristik teras buat masa saat ini, namun syarikat itu hendak menaikkan lebih banyak guna dari masa ke masa. Ini, sememangnya, cuma beta. Seperti itu sebabnya Apple pula hendak memohon maklum balas daripada pengguna semasa fasa tes.

Panduan Muzik Apple Seluruh Orang Wajib Tahu

Bawa Muzik Apple ke website dengan berkesan menjadikan platform Muzik Apple- agnostik. Saat ini, orang ramai boleh memakai Apple Music pada sebarang peranti, tanpa mengira sistem pengendalian yang dijalankan, serta seluruh tanpa butuh memasang iTunes ataupun aplikasi yang dibina khas.

Apple pula menjanjikan buat membolehkan pengguna baru mendaftar buat Apple Music lewat halaman website, namun itu tidak bisa jadi pada masa ini. Tetapi, bila opsi itu menarik pengguna baru ke perkhidmatan muzik penstriman, berikut merupakan tip Muzik Apple yang seluruh pengguna butuh ketahui.