Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Roku Kini Menawarkan Episod Percuma Pertunjukan Popular

Roku Tawaran Langganan Premium
Saluran Roku memainkan tuan tempat tinggal   buat pelbagai kandungan percuma, namun masih ada jua Langganan Premium yg tersedia buat mereka yang bersedia membayar buat keistimewaan. Langganan Premium ini termasuk HBO, EPIX, SHOWTIME, STARZ, Vault Sejarah, dan Acorn TV.

Pada Ogos 2019, HBO melancarkan tapak yg dipanggil Disyorkan oleh Manusia . Ini mencadangkan pertunjukan, filem, dan dokumentari berdasarkan ulasan pengguna. Dan beberapa kandungan ini tersedia buat menonton secara percuma dengan asa anda kemudian akan melanggan.

Cuba Kandungan Premium buat Percuma di Roku
Roku sekarang melakukan sesuatu yg serupa. Seperti yg digariskan pada jawatan pada Blog Roku , Roku Channel kini   termasuk pilihan episod percuma dari pertunjukan yg umumnya hanya boleh diakses melalui Langganan Premium. Anda tidak perlu langganan atau mendaftar untuk percubaan percuma.

Anda kini   boleh menonton episod-episod pertunjukan percuma termasuk Menjadi Tuhan di Florida Tengah (SHOWTIME), Godfather of Harlem (EPIX), America The Story of Us (SEJARAH SEJARAH), Heartland (Dove Channel), dan Miss Fisher's Murder Mysteries (Acorn TV), antara lain.

Mendaftar buat Langganan Premium
Walaupun kandungan percuma sentiasa baik, ini kentara bukan urusan amal sepenuhnya. Dengan memberi anda rasa beberapa rancangan yang tersedia melalui Langganan Premium, Roku berharap anda akan mendaftar buat memulakan percubaan percuma satu atau lebih daripada mereka.

Walau bagaimanapun, tidak ada kewajipan untuk mendaftar apa-apa, jadi hanya berbuat demikian apabila pertunjukan sahih-sahih menarik perhatian anda. Dan jika idea membayar untuk menonton rancangan televisyen & filem menyakitkan anda, berikut merupakan saluran Roku percuma yang terbaik yg perlu dipasang sang semua orang Kotak Roku.