Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Tapak Anime Terbaik di Web

Syukurlah, kamu boleh mencari sebagian komuniti anime di website di mana kamu boleh membiarkannya seluruh hang out. Warga serta rangkaian anime dalam talian penuhi keperluan kamu buat bercakap tentang anime kegemaran kamu serta pula boleh berikan kamu kemas saat ini menimpa kabar anime terbaru.

Komuniti Anime Online Terbaik

Butuh peminat anime yang lain buat bercakap dengannya? Komuniti anime ini sudah dilindungi oleh kamu. Di halaman website berikut, kamu boleh menemui banyak forum aktif di mana kamu boleh berseronok serta berasa selesa berbual tentang anime.

Anime- Planet

Bukan sahaja kamu boleh menghidupkan anime di Anime- Planet, namun kamu pula boleh memandang cadangan anime serta manga dari pengguna lain. Buat akaun kamu sendiri, serta kamu boleh memperhitungkan rancangan, meninggalkan pembahasan, serta membuat senarai anime serta manga kegemaran kamu.

Apabila kamu mengklik pertunjukan di Anime- Planet, kamu boleh memperhitungkan sifat pertunjukan bersumber pada sama terdapat kamu suka ataupun membenci mereka. Komuniti Anime- Planet pula jadi tuan rumah menyaksikan anime serta manga yang membaca cabaran- selepas memakan beberapa besar manga serta anime, sesi akaun kamu hendak ditingkatkan. Kamu boleh menuntaskan cabaran ini lebih kilat dengan menyaksikan anime di halaman website ini.

Sekiranya kamu mau lebih banyak ikut serta dalam komuniti, yakinkan kamu menyertai sembang Anime- Planet Discord.

Kitsu

Kitsu merupakan sumber yang hebat buat sesiapa sahaja yang mau mengambil bahagian dalam komuniti peminat anime serta manga. Halaman ini memiliki beratus- ratus kumpulan yang boleh kamu sertai, dengan sebagian memiliki ribuan anggota.

Dalam tiap kumpulan, kamu boleh membuat siaran serta berikan komen pada idea pengguna lain. Di Kitsu, kamu hendak mencari kumpulan buat apa- apa dari subtitle anime lucu, Studio Ghibli,

My Hero Academia,

serta pula peminat anime yang suka bir. Apa sahaja kumpulan yang kamu sertai, kamu tentu hendak membuat kawan baru.

AniList

AniList membuat kamu dikemas saat ini pada anime yang sangat popular, serta membolehkan kamu buat mengambil bahagian dalam pembicaraan. Bergabung dalam anime menyaksikan cabaran ataupun berbincang dengan pakar lain tentang episod terbaru. Perbualan pada Animist tidak terhad kepada cuma anime sahaja. Kamu pula hendak mencari benang menimpa muzik, game, novel sinar, manga, serta banyak lagi.

Reddit

Reddit memiliki salah satu komuniti anime terbanyak di website. The r/ anime subreddit saat ini memiliki lebih satu juta pakar. Dengan beberapa besar peminat berkumpul di satu platform, kamu boleh dengan gampang mencari pembicaraan yang kamu minati.

Kamu tidak butuh menempel dengan subreddit r/ anime- anda memiliki banyak subreddits yang berkaitan dengan anime lain buat diseleksi. Sebagian subreddit berkaitan dengan pertunjukan anime tertentu, yang bisa menolong kamu mencari perbualan yang lebih fokus. Bagaikan contoh, kamu bisa jadi mau memikirkan menyertai subdomain r/ ShingekiNoKyojin ataupun r/ OnePunchMan bila kamu mau bercakap menimpa mana- mana pertunjukan tersebut.

Tapak Kabar Anime Terbaik

Apabila kamu mencari kabar menimpa anime terbaru, kamu bisa jadi tidak ketahui di mana buat mencarinya. Dalam perihal ini, kamu mesti menyemak halaman kabar anime ini. Mereka berikan kamu maklumat tentang rancangan baru, membagikan kamu sudu di dalam anime yang hendak tiba, serta berikan kamu kabar yang terdapat di balik.

Rangkaian Kabar Anime

Rangkaian Kabar Anime bisa jadi ialah sumber yang sangat popular buat kabar anime dalam talian. Mayoritas kabar halaman website ini tiba terus dari Jepun, membagikan kamu maklumat serta eksklusif yang pas. Kamu hendak menemukan banyak siaran akhbar serta laporan konvensyen anime pula.

Buat terus dikemas saat ini pada anime terbaru, klik

tajuk Anime Baru. Di mari, kamu hendak memandang senarai anime terkini, bersama dengan penerangan serta evaluasi merata. Ini bermanfaat bila kamu mau kekal dikemas saat ini pada tarikh pelepasan episod.

Rangkaian Kabar Anime berganda bagaikan komuniti dan menyertai tapak buat mengambil bahagian dalam pembicaraan di forum tapak.

CBR

CBR populer dengan kabar menimpa novel novel, namun amati seksyen kabar hebatnya buat anime. Semak imbas kabar baru- baru ini dalam streaming anime, cari masa depan rancangan tertentu, serta temukan maklumat baru menimpa polemik yang berkaitan dengan anime.

Bila kamu bosan membaca kabar, CBR pula memiliki bahagian yang berjudul" Senarai," di mana kamu boleh mencari senarai nama yang unik menimpa sifat serta persembahan anime. Sebagian senarai ini pula boleh menolong kamu menemui anime terbaik buat menyaksikan di Netflix!

Kotaku

Kotaku kerap dibanjiri kabar menimpa game video. Oleh itu, kamu butuh menapis siaran memakai tag" anime". Dengan metode ini, kamu cuma hendak memandang postingan serta kabar kabar anime.

Tapak ini pula memiliki bahagian spesial buat cosplay. Dia menyoroti cosplays terbaik dari konvensyen anime serta novel yang berbeza, yang kamu mesti semestinya menyemak bila kamu mahu memandang cosplay anime yang luar biasa.

Crunchyroll

Bukan sahaja Crunchyroll salah satu halaman website yang sangat popular buat menghidupkan anime, namun dia pula ialah sumber kabar yang boleh dipercayai buat sebarang kemas saat ini anime. Kamu boleh mencari apa- apa dari treler anime baru, postingan di balik layar, serta tunjukkan pembahasan.

Sebagian postingan diposting nyaris tiap hari, membagikan kamu aliran maklumat yang tidak berkesudahan. Kamu pula boleh memakai Crunchyroll buat berhubungan dengan peminat yang lain. Klik opsi Forum di bahagian atas skrin buat menyertai perbualan ataupun memulakan yang baru.

Mod Tokyo Otaku

Mod Tokyo Otaku hendak menanggulangi kamu dengan jumlah maklumat yang tercantum. Kamu boleh menyusun tipe postingan yang ditunjukkan dengan mengklik tab Anime

, namun mengapa kamu wajib menghalangi diri? Selainnya halaman website ini memuatkan banyak postingan buat sesiapa yang berminat dengan budaya pop Jepun.

Di samping menampilkan kepada kamu yang terkini dalam manga, kamu pula boleh mengenali kabar berkaitan konvensyen serta menyemak game video baru Jepun. Meski sebagian jenis tapak semacam" Fesyen" ataupun" Gimana Buat" tidak memiliki postingan baru- baru ini, kamu masih boleh menemukan khasiat daripada maklumat tersebut.

Mencari Tapak Anime Kegemaran Anda

Kamu tidak butuh menghadkan diri kepada cuma satu sumber kabar ataupun komuniti anime. Merupakan lebih baik buat mencari segelintir tapak yang berkaitan dengan anime buat masuk. Dengan metode itu, kamu boleh meneroka pelbagai komentar serta postingan kabar.