Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

YouTube Melancarkan Filem Interaktif Gaya Bandersnatch Dari Bandersnatch sampai Markiplier

Filem interaktif, yang membolehkan anda memilih jalan cerita, akan tiba dari usia. Dan itu seluruh terima kasih pada Netflix, yang mempunyai hit akbar menggunakan Black Mirror: Bandersnatch ( semua yg anda perlu ketahui tentang Bandersnatch ). Dan masih ada lebih poly rancangan untuk tiba.

Walau bagaimanapun, Netflix bukanlah satu-satunya syarikat yang menghasilkan filem interaktif, menggunakan YouTube diketahui sedang membangunkan beberapa idea dalam genre tersebut. Dan pangkat pertama merupakan A Heist With Markiplier, yg dimuntahkan pada bawah spanduk Originals YouTube.

Cara Menonton A Heist Dengan Markiplier
A Heist With Markiplier terdiri daripada 61 video berasingan, & masih ada 31 kemungkinan akhir. Anda bekerja melalui video, membuat pilihan pada akhir setiap satu, meletakkan anda mengawal cerita. Dan nilai ulangan adalah tinggi buat penyelesaian.

Seperti yg anda bisa lihat menurut treler, A Heist With Markiplier menunjukkan apa yang berlaku bila anda & Markiplier memulakan agresi. Setakat ini, begitu jelas. Walau bagaimanapun, menurut treler, kasus-perkara menggunakan cepat sebagai tergesa-gesa, dan berputar pada arah yang anda nir akan mengharapkan.

Ini bukanlah filem interaktif pertama Markiplier telah membuat. Dia sebelum ini menghasilkan A Date With Markiplier , yang menghiburkan tetapi tidak cukup sebagai halus menjadi A Heist. Tetapi, bila anda menyukai rasa humor eksklusif berdasarkan YouTuber, ia bernilai menonton.

YouTube Originals Percuma buat Semua Orang
A Heist With Markiplier boleh didapati menurut 30 Oktober, 2019. Syukurlah, kerana semua Originals YouTube baru sekarang bebas buat menonton , A Heist akan tersedia untuk seluruh orang buat menonton. Dan sekiranya dia sama misalnya Black Mirror: Bandersnatch akan bernilai menunggu.