Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Santapan Pop- Up Minggu Ini: Oli Brown Di KPH

Sehingga dia ditutup pada hujung tahun kemudian, Duck Duck Goose ialah salah satu rahsia santapan terbaik London Selatan. Terletak di Pop Brixton, satu set kontena perkapalan diganti kepada sebagian restoran pop- up terbaik di bunda kota, dia menjadikan namanya buat santapan jalanan Kantonis yang dicipta semula, dengan mengambil inspirasi dari kantin serta kedai daging panggang yang mendatangi jalur kecil Hong Kong.

Mereka yang sudah membebaskan rasanya yang berlemak, renyah, serta tajam dengan itik, perut daging babi serta char siu merupakan nasib( semacam seluruh yang tidak sempat di rahsia), kerana Duck Duck Goose kembali sepanjang 2 malam di The KPH, pub yang baru diubahsuai, restoran serta tempat muzik live legendaris yang terletak di puncak Ladbroke Grove.

Pengasas serta koki kepala Oli Brown hendak terletak di dapur, di mana ia hendak sediakan menu yang tercantum gulungan bebek serta foie gras, ketam coklat goreng dengan cili serta adas, serta barbeku Kantonis. Metode Brown sudah diasah sepanjang 2 tahun di dapur Hong Kong, serta dia bawa rasa terbaik pulau buat menanggung bahan- bahan berkualiti Eropah. Yang ialah satu tipe gabungan yang boleh kita miliki.

Brown saat ini lagi mencari rumah sepenuh masa buat Duck Duck Goose, yang dia berharap buat membuka pada tahun 2020. Ini wajib menampung kamu sehingga ia melaksanakannya.

Kegiatan awal berlangsung pada hari Rabu 27 November, kedua seminggu setelah itu, pada 4 Disember. Tiket boleh mengalami dari Design My Night, dengan harga£ 40.