Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Brunches Abadi Terbaik Di London

Lebih banyak kedai- kedai makan yang terang- benderang sudah menawarkan tawaran harga yang ditetapkan- yang ialah asas yang sempurna buat dos rusa bertamadun, tarikh hari yang padat jadwal ataupun sebarang aktiviti petang lain di mana sedikit tipis membantu- selama bertahun- tahun saat ini, namun baru- baru ini segala restoran yang sudah diresmikan ditangkap.

Berikut merupakan sebagian brunches terbaik di London yang pula menawarkan refill tanpa had.

Sea Containers@ Mondrian Hotel

Terletak betul- betul di Thames di salah satu hotel moden yang sangat bergaya di London, Sea Containers unggul pada kedua brunch serta bottomless komponen brunch tanpa batasan. Benarkan kami menerangkan.

Semacam banyak Laurent- Perrier Brut kerana kamu boleh dengan sopan berbual dalam satu persatu buat£ 59 merupakan normal bila dia lazat, manakala bila kamu tidak mau menolak bot keluar lumayan jauh, kualiti yang baik Prosecco, Mismosa ataupun Bloody Marys boleh bercampur serta dipadankan dengan cuma£ 19.

Jadi seperti itu minuman disusun. Tunggu sehingga kamu memandang menu. Hash bacon serta keju dengan telur goreng, bawang serta kentang merupakan hidangan sampingan dari syurga, yang mana tiap jiwa yang bijak hendak berpasangan dengan sama terdapat Toastie Terbaik( ham yang dimasak, sos keju, alpukat dicincang) ataupun kegemaran kami, daging yang dimasak lelet sandwic dengan madu akasia, gherkin, coleslaw serta kentang goreng. Oh, terdapat sayur- mayur panggang dalam krim kelapa serta alpukat yang sirna serta omong kosong semacam itu, namun bila kamu keluar buat menjaga brunchtime yang jahat, berangkat seluruh yang kami katakan. Ada tempat yang lebih baik.

Ada hari Sabtu serta Ahad, seacontainersrestaurant. com

LEscargot, Soho

Salah satunya tempat makan tengahari di dalam senarai ini di mana bawa anjing kamu bukan sahaja dibenarkan namun digalakkan, rayuan dari ruji Soho ini merupakan gimana dia berjaya jadi sekejap serta halus namun santai. Panggil dia je je sais quoi tertentu, bila kamu mesti.

Santapan pula mengasyikkan: dari moluska yang lazat di atas pintu ke crepes yang sangat baik buat bufet Perancis serta keju yang bila kamu semacam kami, hendak memandang kamu menguji konsep tanpa dasar dengan cermat. Merasakan sedikit Frenched- out? Bahasa Inggeris penuh sama semacam mana- mana di Soho pula.

Bellini serta aliran Bloody Mary, serta ada pula juice pers sejuk yang baik buat mereka yang teetotal. Makan tengahari nilai terbaik di dekat.

A Ahad vailable, 11- 4pm,£ 25 seseorang, lescargot. co. uk

Theo Randall di InterContinental, Park Lane

Kamu bermula dengan buasir antipasti( daging sembuh yang lazat, keju, roti serta salad), serta setelah itu bergeser ke kursus pasta pasta yang dikongsi bersama, lembut dipotong porchetta( perut daging babi) yang lembut serta opsi kedua( kami memilah buat soufflé keju Fontina yang terbakar, namun bream laut panggang, trout laut serta bongkol kambing teruji menggoda).

Seluruhnya berakhir dengan opsi hidangan pencuci mulut tradisional Itali serta stesen krep. Harga kemasukan£ 49 pula hendak membekalkan kamu 90 minit prosecco yang tidak terhad, koktel Negroni ataupun Aperol Spritz.

Hujung minggu boleh mengalami dari jam 12: 30- 3: 30,£ 49 seseorang, theorandall. com, parklane. intercontinental. com

Jinjuu, Soho

Masakan Korea bisa jadi bukan pemikiran awal kamu kala tiba buat makan tengahari, namun Jinjuu hendak mengganti fikiran kamu pada masa yang dibutuhkan buat serigala turun sayap ayam tunggal( hidangan tandatangan mereka- dengan alibi yang baik).

Dari sana, menu cuma menemukan lebih banyak mata, dengan lidi daging lembu yang indah, sebagian hidangan laut panggang yang sangat baik serta piring ssam yang fresh buat dimasak.

Tidak semacam brunches tidak terhingga yang lain di mana minuman merasa semacam biasa, Jinjuu yang dibumbui Kimchi Mary serta Five berry Bellini merupakan Korea mengambil apa yang orang lain jalani serta seluruhnya lebih baik untuknya.

Ada Ahad, 12- 8 malam,£ 20- 35 seseorang, jinjuu. com

Bar+ Block, Kings Cross

Tidak terdapat masa luas buat stik yang dimasak dengan baik- dan bila kamu memasangkannya dengan Prosecco yang tidak terbatas, seluruhnya lebih baik.

Restoran dapur terbuka yang terang serta luas ini terletak di dekat sudut dari Kings Cross Station menawarkan pelbagai daging lembu Amerika Selatan yang sangat baik dengan sebagian bahagian yang kreatif( keju kepiting mac keju merupakan tumpuan spesial), meski bila kamu tidak bisa mengalami lembu penuh terdapat opsi yang lebih rumit yang pantas dicoba tercantum rebusan ikan.

Akhir minuman keras tawar- menawar itu? Suplemen£ 15 di atas bil kamu hendak mengekalkan gelembung mengalir sepanjang 90 minit- berhati- hati meski, mereka mengambil Polaroid daripada kamu serta berikan masa buat membenarkan masalah tidak berjalan. Kamu bisa memastikannya.

Ada Sabtu serta Ahad, 10 pagi- 4 malam,£ 15 seseorang bonus, barandblock. co. uk/ kings- cross

100 Wardour Street, Soho

Bila posisi dikira buat apa- apa, 100 Wardour tidak bisa ditandingi: jalur yang populer terletak di tengah- tengah Soho, yang boleh menarangkan atmosfer retak. Sama terdapat kamu duduk di lounge yang terang di depan ataupun restoran licin di balik, rasa tentu lebih banyak masa parti daripada seksual.

Permulaan merupakan kegiatan menarik di mari, dengan cumi- cumi goreng yang renyah dengan kegembiraan yang ringan serta garam ikan kod garam dengan telur rebus yang hendak membuatkan kamu menginginkan kamu boleh jadi hidangan utama.

Staf hebat serta minuman- mary serta champagne berdarah- datang tebal serta kilat, yang selepas seluruh merupakan persis apa yang kamu mau dari makan tengahari tanpa batasan.

Ada Sabtu,£ 22. 95 buat 3 kursus, minuman buat bonus 15, 100wardourst. com

Tulang Kotor, Mahkamah Agung

Terletak di puncak alun- alun santapan padat jadwal yang dikenali bagaikan Kingly Court( cuma dari Carnaby Street), Dirty Bones merupakan suatu restoran bergaya simpel di New York dengan menu makan tengahari yang memadai.

Senarai burger pepejal merupakan cabutan yang jelas namun kami sangat menikmati toastie yang rendah lelet yang memakan roti panggang serta format keju bakar serta menaikkan tulang rusuk, gherkins serta telur goreng. Bila kamu merasa sihat, alpukat pada roti bakar merupakan satu lagi ruji dengan sentuhan yang menyeronokkan: kali ini jem tomato cili serta gula- gula zaitun.

Suasana serta kakitangan berhura- hura, serta Prosecco yang tidak bisa ditebus dengan tegas. Kamu butuh memanjat sebagian tangga buat hingga ke situ, namun dia lebih bernilai.