Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

6 Resipi Makan Malam Krismas Vegan buat Makan Malam Percutian Berasaskan Loji

Krismas terdapat pada sini, dan secara tradisinya, itu bermakna makan malam bercuti yg dipenuhi dengan produk haiwan. Tetapi dengan lebih ramai orang yg pergi vegan setiap tahun, semakin poly keluarga merancang untuk merayakan festival-festival dengan hidangan berasaskan tanaman  sahaja. Internet adalah panduan kami buat pilihan vegan termudah dan paling mudah buat menyenangkan semua orang di meja anda tahun ini-pada sini merupakan hidangan makan malam vegetarian Vegan kegemaran kami untuk menikmati.

Loan Lentil Vegan


Ini lentil sebuku vegan menurut Delish Pengetahuan  adalah alternatif primer-hidangan yg sempurna buat daging cincang gulung. Lentil dibungkus menggunakan protein , jadi anda akan meninggalkan meja merasa kenyang tetapi tidak disumbat.

Kentang Masak Vegan


Bolehkah sesiapa mengungkapkan tidak kepada hidangan panas kentang tumbuk dalam malam percutian yang sejuk? Resipi kentang vegetarian vegan ini oleh Loving It Vegan  nir jauh dengan mentega, namun anda tidak akan tahu perbezaannya.

Cranberry Pecan Brussel Sprout Salad


Salad sayuran cranberry pecan brussel yang sedap  menurut Vegan Maya  hanyalah hidangan sampingan yg anda perlukan pada pinggan anda demam isu ini.

Squash Acorn yg ditanam dengan Quinoa

Hidangan skuasy yang selesa merupakan ruji demam isu sejuk. Ini  disumbat acorn skuasy dengan quinoa menurut Simple Veganista  penuh dengan protein & hanya sebagai lezat   daging Krismas.

Puding Krismas Vegan


Siapakah yang akan berfikir bahawa anda akan bisa mencari versi vegan puding Krismas? Ini resipi menurut A Vegan Maya akan memenangi banyak peminat di jadual percutian anda.

Vegan Butternut Squash Shelled Stuffed


Pasta nir semestinya kursus primer Krismas tradisional, namun  resipi vegan butternut resipi ini berdasarkan Connoisseurus Veg memenuhi kesemua produk pemakanan pasta-sans kita.