Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Istana Ais Besar Magical, yang Membuka Dekat Amerika Syarikat serta Kanada Masa Ini

Sekiranya kamu telah memiliki seluruh lagu dari" Frozen" serta" Frozen 2" menghafal ke balik serta ke hadapan, bisa jadi telah datang masanya buat memandang suatu istana semacam Elsa buat diri kamu sendiri. Serta kamu boleh berbuat demikian dengan melawat Kastil Ice.

Semenjak tahun 2011, syarikat yang dikenali bagaikan Ice Castles sudah mendedikasikan dirinya buat mewujudkan keajaiban masa sejuk yang unik tidak semacam yang lain.

Pengalaman seluruh bermula dengan Brent Christensen yang membuat kastil ais mini pertamanya di taman depannya sendiri di Utah. Penciptaan yang luar biasa itu menyukarkan 6 orang anaknya sehingga ia memutuskan buat meningkatkan operasinya ke 6 posisi.

" Meski Ice Castles sudah tumbuh dengan ketara semenjak itu, misi kami senantiasa sama- untuk mewujudkan kenangan senang, ketawa serta kenangan masa sejuk yang tidak bisa dibiarkan," kata syarikat itu menerangkan halaman webnya.

Saat ini, ciptaan kastil ais besar boleh mengalami di Dillon, Colorado; New Brighton, Minnesota; North Woodstock, New Hampshire; Tasik Geneva, Wisconso; Midway, Utah; serta Edmonton, Alberta di Kanada.

Di tiap posisi, para tetamu boleh mengharapkan mazes, kegiatan ringan, kegiatan, serta banyak lagi. Walaupun bagaimanapun, pembinaan tiap tempat merupakan terima kasih yang unik kepada hawa tempatan yang berlainan.

" Alam Bunda merupakan arkitek utama kami, serta kami senantiasa kagum dengan apa yang ia membolehkan kami membuat tiap masa," kata CEO Ice Castles Ryan Davis kepada NBC." Krew kami di Colorado sudah bekerja keras sepanjang sebagian minggu yang kemudian meletakkan reka wujud istana biar kami bisa membina satu pengalaman masa sejuk yang unik yang menyeronokkan buat seluruh peringkat usia."

Tetapi, tarikh pembukaan masih belum diumumkan, tetapi peminat bisa memandang sekilas apa yang terdapat di masa ini dengan memandang akaun Instagram yang luar biasa di Ice Castle. Setelah itu, berangkat ke halaman website syarikat serta catatan buat makluman buat diberitahu apabila suatu istana ais hendak dibuka berhampiran kamu.