Lompat ke konten

8 Komputer Terbaik buat Pengeluaran Muzik

Apabila anda berfokus mengenai pengeluaran muzik, anda akan ingin mendapatkan mesin yang sesuai untuknya. Berikut merupakan lapan personal komputer  buat pengeluaran muzik buat setiap belanjawan.

PC Desktop Terbaik buat Pengeluaran Muzik: 

Lenovo ThinkCentre M710 SFF


Lenovo dikenali menggunakan komputer pepejal pada seluruh papan. Rentang ThinkCentre mereka selalu menjadi kegemaran perusahaan pengeluar musik kerana kebolehpercayaan mereka, setup yang sangat diubahsuaikan, dan fokus pada kekuasaan atas grafik.

Hampir mana-mana komputer pada talian ThinkCentre akan sesuai buat pengeluaran muzik, tetapi SSD merupakan dinasihatkan, dan RAM 16GB akan membiarkan pengguna walaupun tenaga melalui kebanyakan tugas. Model ini merupakan varian SFF, yg tiba pada kes yang lebih ringkas tanpa mengorbankan sebarang kelajuan.

Laptop Terbaik buat Pengeluaran Muzik: 

Asus ROG 17.Tiga “Laptop Permainan

Komputer riba pengeluaran muzik yang baik nir memerlukan bahagian atas grafik grafik, jadi apakah komputer riba Asus Of Gamers (ROG) lakukan dalam senarai ini?

Baiklah, laptop ini akan melakukan seluruh yang anda perlukan. Ia memiliki CPU yg sangat cepat, banyak RAM, dan yang paling krusial, skrin FHD 17.Tiga inci. Mampu melihat segala sesuatu dalam projek anda adalah hampir sama pentingnya dengan menjalankan program anda tanpa apa-apa yang perlahan. ROG Strix Scar Edition akan merangkumi semua pangkalan buat powerhouse pengeluaran yang sangat mudah alih.

Sudah tentu, keupayaan grafik personal komputer  riba ini sangat berlebihan untuk pengeluaran muzik, namun sedikit Fortnite selepas penyusunan hari yg sukar nir pernah menyakitkan!

Desktop Anggaran Terbaik buat Pengeluaran Muzik: 

Acer Aspire TC-780 Desktop

Sifat komputer desktop bermakna bahawa bangunan anda sendiri umumnya cara yg paling anggaran buat pergi. Yang menyampaikan, Desktop Acer Aspire TC-780 membuat kes kukuh buat komputer desktop bajet yang telah dibina.

Prosesor Intel Quad-Core i5 7400 model baseline akan selesa menjalankan mana-mana DAW menggunakan lancar, & 8GB RAM standard akan mengendalikan seluruh yang dilemparkan padanya (kecuali Pro-Tools, yg memerlukan 16 GB RAM).

Laptop Belanjawan Terbaik buat Pengeluaran Muzik: 

ASUS VivoBook F510UA 15.6 “

Pada harga ini, ASUS VivoBook bukan sekadar pencabar buat personal komputer  riba pengeluaran muzik bajet terbaik; ini mungkin sebagai yg terbaik buat komputer riba anda sekarang.

Pemproses i5 Generasi ke-8 dan 8GB RAM harus mengendalikan semua tetapi tugas yg paling intensif. Skrin FHD 15.6 inci adalah saiz yg baik untuk pembuatan muzik mudah alih. Pelbagai port yg paripurna buat peranti, & USB Type-C port tiga.1 merupakan tambahan yang baik dalam mesin yg mesra bajet itu.

Jika anda boleh meregangkan belanjawan sedikit lagi, memilih SSD 128GB. Ia adalah saiz yang paripurna untuk menyimpan program & projek anda, & akan membuat perbezaan akbar pada kelajuan dan prestasi peranti.

Desktop Apple Terbaik buat Pengeluaran Muzik: 

Apple iMac

Walaupun ramai yang mengatakan bahawa desktop Mac terbaik akan menjadi Mac Pro, beliau boleh dikatakan hiperbola buat pengeluaran muzik sahaja. Pada hakikatnya, Apple iMac akan melakukan seluruh yang anda perlukan, & menjimatkan beberapa ribu dolar.

Dalam beberapa hari berlalu, komputer Apple merupakan raja-raja pembuat muzik yg nir dipertikaikan. Walau bagaimanapun, masih ada banyak sebab buat mempertimbangkannya. Alasan terbesar adalah Logic, Mac Audio Workstation khusus (DAW)

IMacs terbaru datang menggunakan banyak pilihan, tetapi kasus primer yang perlu diperhatikan merupakan pemproses Generasi ke-8 yang berjalan dalam 3.0GHz atau lebih. Selain itu, kebanyakannya merupakan buat keutamaan peribadi.

Best Laptop Apple buat Pengeluaran Muzik: 

Apple MacBook Pro

Mungkin tidak menghairankan, jika anda mahukan mesin pengeluaran muzik gampang alih Apple, dia nir akan menjadi murah.

Yang mengungkapkan, barisan modern personal komputer  riba MacBook Pro berdasarkan Apple lebih daripada kerja. Model yg dipaparkan memiliki pemproses 6-core 6-core i7, dan 16GB RAM, menjadikannya lebih daripada mampu mengendalikan tugas-tugas yg intensif.

Satu manfaat yg nir diduga dari MacBook Pro adalah Touch Bar. Anda boleh menggunakannya buat menggosok melalui lagu, menukar jumlah, & menambah kesan. Anda jua boleh mengubahnya sebagai Pengawal Midi buat mencetuskan sampel.

Laptop Linux Terbaik buat Pengeluaran Muzik: 

Purism Librem 15

Purism menciptakan personal komputer  riba yg anggun. Apabila kami mengkaji semula Purism Librem 13 , kami menyukai kuasa, penampilan yang ramping, dan spesifikasi perkakasan keselamatan. Bagi pengeluar muzik Linux, Purism Librem 15 adalah pilihan yg lebih baik.

Linux sebagai platform pengeluaran muzik menerima pengabaian, tetapi dia lebih daripada sanggup & memiliki beberapa perisian pengeluaran percuma yang luar biasa.

Librem 15 boleh mengendalikan sebagai akibatnya 32GB RAM dan dikuasakan sang Intel Core i7 7500U CPU. Malah terdapat peluang untuk menyesuaikan storan dalaman jika menempah Librem 15, sebagai akibatnya 2TB SSD yang besar .

Komputer Terbaik buat Pengeluaran Muzik: 

Rok Box MC X

Dengan hewan komputer muzik seluruh keluar, cuma perlu lihat Rok Box MC X . Tidak tidak mungkin buat mengukur seberapa kuat mana-mana Peti Rok yang diberikan, kerana mereka seluruh boleh diadaptasi sepenuhnya dalam pembelian. Mereka bermula pada $ 1799, yg mengakibatkan anda dual quad-core i5-7600 tiga.5GHz processor beserta-sama dengan 16GB RAM, bersama menggunakan beberapa pemacu besar .

Apa yg diperlukan merupakan beberapa klik melalui halaman konfigurasi, & anda boleh melihat rakasa $ 7300 yg dipasang menggunakan 18 teras Intel i9 & 128 GB RAM. Anda mungkin mendapati bahawa persediaan sebagai sedikit terlalu sengit walaupun.

Mesin-mesin ini kentara perkakasan mewah yg pasti akan tidak perlu dalam kebanyakan kes. Walau bagaimanapun, apa yang mereka sediakan adalah termin penyesuaian daripada yang nir terdapat orang lain. Apabila anda tahu anda mahukan yg terbaik dan anda merancang buat memakai mesin ini buat penggunaan studio berat setiap hari, Rok Box sudah dilindungi.

Seperti Muzik ke Telinga Anda

Adalah baik buat mengetahui bahawa beliau nir perlu membebankan bumi buat mendapatkan rig pengeluaran muzik yang layak. Anda akan lebih senang  mendengar bahawa masih ada beberapa perisian pengeluaran muzik percuma yg hebat yang akan menjimatkan wang anda.