Apabila Anda Makan Tomato Sehari-hari buat Bulan Ini, Ini adalah Apa yang Berlaku pada Tubuh Anda

Tomato merupakan keliru satu butir yg paling baik di sana, kerana poly karena. Untuk satu, mereka bundar . Tetapi jelas & mengerang-mengalir pula mengetepikan, tomato lazat, berguna, & banyak. Kandungan antioksidan mereka membantu menangkis segala cara penyakit fizikal, ad interim vitamin dan mineral mereka menyokong fungsi krusial tubuh insan.


Tomat boleh dimakan dihiris, dicincang, dimasak, atau mentah – walaupun nir matang, pada bentuk tomato hijau. Mereka datang standard di burger & sandwich, lazat di atas salad, & membangun asas poly sos yg berbeza. Terdapat beratus-ratus jenis tomato yg berbeza, termasuk banyak jenis “pusaka” yg sudah didebarkan secara terbuka & diturunkan melalui banyak generasi.

Cukuplah buat mengungkapkan, tomato adalah tambahan pandai  buat diet yg sihat. Tetapi apa yang akan berlaku bila anda makan tomato setiap hari selama sebulan? Kecuali bila anda mempunyai alergi atau kepekaan pada mereka, itu seluruh liputan baik. Stick menggunakan kami buat mengetahui sejauh mana anda boleh meningkatkan kesihatan anda dengan tomato pada masa 30 hari sahaja.