Lompat ke konten

Apakah Perisian Penjadualan Pejabat?

  • oleh

Memperkemas ruang pejabat, denah lantai, dan peralatan pejabat. Lebih kerap daripada tidak, pekerja akan memilih untuk menggunakan ruang pejabat pilihan mereka ketika datang ke pejabat yang akan menolak peluang orang lain untuk juga bekerja di ruang pejabat yang paling dicari. 

Perisian Penjadualan Pejabat

Organisasi dapat mengelakkan perkara ini berlaku dengan menggunakan perisian penjadualan pejabat.

Apakah Perisian Penjadualan Pejabat?

Perisian penjadualan pejabat adalah alat pengurusan pejabat yang membolehkan pekerja menempah meja pejabat, stesen kerja, bilik mesyuarat, bilik persidangan, tempat letak kereta, dan peralatan pejabat. 

Organisasi kecil ke besar beralih ke tempahan meja, dan ruang pelan lantai terbuka untuk menampung keperluan kolaborasi pasukan yang semakin meningkat, mencetuskan kreativiti individu, dan meningkatkan produktiviti pekerja secara keseluruhan. 

Dengan menggunakan perisian tempahan, pekerja dapat memiliki kemampuan untuk bergerak bebas di seluruh pejabat dan memilih ruang yang dapat mereka kerjakan paling baik untuk tugas mereka pada waktu tersebut.

Faedah Menggunakan Perisian Penjadualan Pejabat

Banyak pembangun perisian menawarkan janji perisian pengurusan pejabat. Perisian tempahan DeskFlex menyediakan ciri perisian terkini yang memenuhi cabaran dinamika pejabat moden. Penggunaan perisian tempahan hotel dan meja mesyuarat DeskFlex dapat memberi manfaat kepada para pentadbir syarikat dan pekerja berikut atau kelebihan penggunaan perisian tempahan dalam talian:

Pentadbir laman web boleh membuat tahap akses sehingga hanya kumpulan pekerja tertentu yang dapat membuat tempahan di ruang pejabat utama seperti bilik persidangan atau bilik mesyuarat.

Pekerja boleh menjadualkan hari mereka di pejabat lebih awal atau di tempat ketika mereka tiba di kios lobi daftar masuk.

Kedua-dua pekerja dan pentadbir dapat memantau ketersediaan meja, bilik kecil, ruang pejabat, tempat letak kereta, dan peralatan dalam masa nyata dengan panduan peta pelan lantai 3D interaktif DeskFlex.

Buat dan jemput ahli pasukan ke mesyuarat, acara, dan persidangan menggunakan integrasi Outlook, Office 365, dan MS Exchange.

Pengguna boleh memasukkan peralatan bilik atau meja yang diperlukan untuk tugas-tugas ketika mereka membuat tempahan stesen kerja dan bilik mesyuarat.

Pengguna akan menerima pemberitahuan e-mel dan teks mengenai tempahan mereka, perubahan tiket, dan peringatan sebelum waktu daftar masuk mereka.

Perisian tempahan bilik DeskFlex mengautomasikan tempahan meja dan menyegerakkan ke peranti perkakasannya seperti kios lobi, stesen kerja dan paparan bilik, dan FlexCube.

Ciri-ciri terbaru yang dikemas kini DeskFlex merangkumi fungsi yang sesuai dengan COVID seperti Sanitasi Meja Automatik, Alat Penelusuran Kontak, Dasar Jarak Sosial, Pengimbas Termal, Pengesanan Topeng, Penjadualan Dinamik, dan Pengurusan Pelawat.

Banyak lagi

Perisian tempahan meja DeskFlex mempermudah pengurusan pejabat dan menyediakan laporan dan analitik sehingga pengurus syarikat dan pemilik perniagaan dapat membuat keputusan yang tepat ketika memaksimumkan sumber dan aset pejabat mereka.

Perisian tempahan meja Epazz DeskFlex dan sistem penjadualan bilik membantu syarikat kecil dan besar di seluruh dunia dalam menguruskan jumlah pekerja yang kembali ke pejabat. 

Rekod prestasi DeskFlex menunjukkan kebolehpercayaan dan kecekapan selama bertahun-tahun ketika datang ke ruang hotel yang membolehkan pekerja menempah ruang pejabat, meja, bilik persidangan, atau bilik mesyuarat dengan menggunakan sistem tempahan bilik. 

Baca juga : 4 Aplikasi Radio Terbaik buat iPhone

Permintaan untuk produk tersebut meningkat dengan ketara dengan penambahan Perisian Jarak Jauh DeskFlex yang membantu mencegah jangkitan COVID-19 di tempat kerja.