App Baru Hipcamp Menjadikan Ia Mudah Memaklumkan Tempat Perkemahan Di Seberang Negara – Situs Bisnis

App Baru Hipcamp Menjadikan Ia Mudah Memaklumkan Tempat Perkemahan Di Seberang Negara

Hipcamp , yang terkenal dengan menawarkan pelbagai loka perkhemahan dan penginapan di ke 2-2 tanah persendirian dan awam yang melampaui pengalaman perkhemahan tradisional , sudah melancarkan pelaksanaan baharu yang membolehkan pelancong menempah tempat perkhemahan, penginapan pelayaran , & tapak RV di Amerika berdasarkan stesen telefon mereka. 


Pengguna akan mendapati lebih daripada 300,000 tapak perkhemahan buat dipilih dari aplikasi, menurut lokasi tersembunyi & penginapan peribadi di ladang anggur atau ladang, ke lokasi pada taman negara yg popular . 
Syarikat ini dikenali buat berkepentingan dengan pemilik tanah persendirian buat memperlihatkan lokasi perkhemahan tetamu yang eklektik dan nir dapat dilupakan, dengan pilihan yang terdiri menurut penginapan pada kebun apel & rumah hijau kaca di ladang pantai persendirian buat khemah pada ladang cendawan.

“Hipcamp bermakna sesuatu yg jauh lebih luas daripada perkhemahan tradisional, sama ada beliau akan sebagai ladang tempatan yg sangat sejuk dan membeli produk tempatan dan daging di tempat buat memasak buat sarapan atau tinggal di lokasi yang melimpah di mana segala-galanya disediakan untuk orang yg tidak berkunjung menggunakan gear mereka sendiri, “istilah pengasas & CEO Alyssa Ravasio kepada Travel + Leisure .

Misi syarikat adalah buat mendapatkan lebih banyak orang di luar tempat tinggal   dengan penginapan yang datang pada pelbagai pilihan yang membolehkan para pelancong majemuk minat buat mencuba berkemah sendiri. 

Terima kasih pada persembahan ini, pelawat boleh menggabungkan penginapan menggunakan pengalaman misalnya mencicipi syurga maple buatan sendiri & kesesakan, menghabiskan masa dengan keldai kecil, atau meneroka bidang lavender & ladang bunga mengelilingi penginapan mereka.

Penapis di apl itu memudahkan buat mempersempit pencarian, berdasarkan lokasi yang paling popular pada mereka yg ramah haiwan atau baik untuk gugusan akbar. Pengguna juga boleh mencari lokasi menurut kemudahan yg ditawarkan, aktiviti berdekatan dan harga. 
Ciri akhir minit membolehkan para pelancong mencari pilihan avaialble buat malam yg sama atau hujung minggu yang akan tiba, sementara pelbagai karakteristik seperti arahan dan maklumat interaksi tuan tempat tinggal   tersedia di luar talian. 
Pengembara juga bisa menggunakan mudah menghantar butiran bepergian mereka kepada orang yg menyertai bepergian melalui teks buat membolehkan semua orang dalam kumpulan melihat arahan, butiran tentang apa yang perlu dibawa, dan maklumat mengenai aktiviti yang menyeronokkan di kurang lebih kawasan itu.