Lompat ke konten

AT & T Untuk Melancarkan Perkhidmatan Penstriman Baharu, TV AT & T Pada Musim Panas 2019

  • oleh

AT & T telah mengumumkan pelancaran perkhidmatan penstriman barunya AT & T TV yang akan datang. Ujian buat penambahan terkini syarikat akan bermula pada demam isu panas.


Butiran mengenai perkhidmatan baru kini   terhad, meninggalkan beberapa tertanya-tanya apa yang akan membezakannya daripada pilihan streaming sedia terdapat AT & T, seperti TV Tontonan. Watch TV sudah memberikan pakej data tanpa had & lebih tiga puluh lima saluran.

Jurucakap AT & T berkata, “Pada animo panas ini, kami akan melancarkan pengalaman hiburan baru yang dipanggil AT & T TV. Kami memandu pada pasaran terpilih pada ekspresi dominan panas ini sebelum memperluas ketersediaan pada asas rolling sepanjang tahun. Kami akan berkongsi lebih banyak maklumat pada minggu-minggu akan datang. “

AT & T pula mempunyai saingan Netflix pada kerja-kerja, HBO Max . Tawaran baru ini akan sebagai tuan tempat tinggal   kandungan berdasarkan formasi WarnerMedia termasuk HBO, filem Warner Bros & rancangan TV, Time Warner dan acara langsung lain. Perkhidmatan ini boleh dimuat turun terus ke kotak TV Android anda.

Presiden AT & T Mobility and Entertainment, David Christopher, bercakap tentang produk baru pada Bank of America Merrill Lynch Telecom & Persidangan Media pada bulan Jun, menggunakan menyampaikan “Kami fikir ia akan menjadi produk yg sangat menarik, produk premium, namun kerana kos pengambilalihan itu kurang, kita akan mempunyai apa-apa untuk menjadikannya titik harga yang boleh sedikit di bawah satelit bila kita memilih. “