Lompat ke konten

Hack iPhone Rahsia ini Akan Menghidupkan Telefon Anda Ke Penjejak Penerbangan

  • oleh

Bagi pengguna Apple, anda mungkin gembira mengetahui bahawa anda benar-sahih mempunyai pelacak penerbangan terbina pada yang terdapat pada telefon anda tanpa perlu memuat turun aplikasi. Yang perlu anda lakukan ialah membuka pelaksanaan Mesej anda.


Mengikut sistem Kult Mac , Mac & iOS memiliki indera yg dikenali sebagai “pengesan data,” yang adalah ciri yg mengiktiraf nombor misalnya tarikh, alamat & ya, walaupun nombor penerbangan, dan menjadikannya pautan yang boleh dicari. Jadi apa yang perlu anda lakukan artinya ketuk atau klik & voila: tarikh & masa datang-tiba pada iCal anda. Alamat ditambah ke kenalan anda atau dibuka pada Peta. Nombor Penjejakan pergi terus ke USPS, FedEx atau UPS. Dan nombor penerbangan gampang dengan gampang dikesan dan dikemas kini  , yang mungkin yg terbaik berdasarkan seluruh.

Jadi, bagaimana anda mendapatkan indera ajaib ini buat menaruh anda maklumat penerbangan anda yg tersayang? Nah, yg perlu anda lakukan ialah menghantar (atau hantar mereka) nombor penerbangan pada pelaksanaan Mesej.
Kemudian, anda akan melihat bahawa nombor penerbangan akan digariskan, misalnya pautan. Ketik atau klik bila anda memakai aplikasi dalam Mac anda dan anda akan ditunjukkan 2 pilihan: sama ada menyalin nombor atau trek trek.

Jelas sekali, laluan trek.

Sebaik sahaja anda mengetuk pilihan ini, telefon atau komputer anda akan membuka butiran penerbangan anda. Sekiranya telah terdapat di udara, anda akan melihat sejauh mana perjalanan pada dalam perjalanan. Apabila tidak, anda boleh melihat bila ia masih dalam masa. Atau, ketuk kayu, bila dibatalkan.

Dan sama misalnya pulang ke halaman web syarikat penerbangan atau memuat turun pengesan penerbangan, menurut Kultus Mac.

Cult of Mac juga menambahkan bahawa bila helah ini nir berfungsi (bila nombor penerbangan ditulis pada loka lain, seperti pada e-mel atau pada pelaksanaan Nota), anda pula boleh menyerlahkan & mengklik nombor, lalu pilih “Look Up” berdasarkan menu pop muncul.

Senang kacang. Sekarang anda boleh memadam pelaksanaan pengesan penerbangan yang tidak berguna dan memakai ruang telefon yang berharga buat foto percutian yg lebih cantik lagi .