Lompat ke konten

Lima Tidak Mendaftar Penyunting Video Dalam Talian Percuma Yang Menyimpan Anonymous

Dengan editor video dalam talian ini, anda boleh mengubah saiz, memutar, memangkas atau memotong, & mengurangkan saiz fail mana-mana video dengan gampang. Anda jua boleh menambah kapsyen atau sarikata, dan menaikkan jumlah. Plus, kerana page web ini tidak memerlukan pendaftaran  atau pendaftaran , anda hampir tanpa nama & melindungi privasi anda.

1. Kapwing : Saiz semula Video buat Media Sosial & Tambah Sarikata


Kapwing memiliki siri editor video pada talian percuma untuk penggantian biasa. Dua daripada kelas yg lain artinya: reseller video buat rangkaian sosial dan indera buat menambah subtitle.

Alat saiz semula akan segera menyesuaikan video anda dengan saiz terbaik buat rangkaian sosial yg popular. Muat naik video anda dan pilih apa yg anda ingin ubah saiznya buat: Instagram feed, Instagram Story atau IGTV, cerita Instagram, Facebook, atau Twitter yang tidak dipotong. Kapwing mempunyai tetapan terbina dalam untuk itu & akan menerangkan pada anda pratonton juga. Anda boleh menerbitkan video secara pribadi dalam rangkaian sosial itu, atau memuat turunnya ke cakera keras anda.

Alat sarikata atau kapsyen adalah semudah mereka datang. Jeda video di mana anda mahu dan tambah teks. Buat barisan baru & cap saat baru buat lebih poly teks. Ia sangat gampang & alat dalam talian terbaik yg telah kita lihat buat menambah kapsyen.
Ciri-ciri ini menjadikan Kapwing sebagai galat satu daripada kalangan kalangan editor video dalam talian percuma.

2. VideoLouder : Meningkatkan atau Kurangkan Jumlah Video Mana-mana
Ini gampang, bukan? Anda memiliki video di mana jumlahnya terlalu rendah buat didengar dengan jelas. Jadi pulang ke editor video pada talian VideoLouder, dan secara artifik meningkatkannya. Atau jika video terlalu bertenaga, kurangkan jumlahnya, walaupun semua cara buat membisukannya.

VideoLouder berfungsi menggunakan mana-mana fail AVI, MPEG, MP4, MOV, atau XVID, sehingga 500MB. Ia semudah ia datang, namun anda nir boleh mengganti format fail semasa anda berada. Laman ini pula melindungi privasi anda menggunakan membuang video dari pelayannya beberapa jam selepas muat naik awal.

Seperti Kapwing, VideoLouder merupakan sebahagian daripada indera penyuntingan video pada talian yang lebih akbar. Anda boleh mengeluarkan atau mengalih keluar audio berdasarkan mana-mana fail video juga. Terdapat juga aplikasi mampatan saiz fail video, tetapi lupa tentang itu dan pakai indera seterusnya dalam senarai ini, Compressify.

3. Memampatkan : Mengurangkan Saiz Fail Tanpa Memengaruhi Kualiti
Rangkaian sosial secara drastik menghadkan saiz fail video. Oleh itu, jika saiznya terlalu akbar, lulus fail tersebut melalui Compressify buat mengecilkan video anda tanpa kehilangan kualiti.

“Sihir” terletak pada memakai format WebM Google, format fail yg direka buat video pada internet. Ia membuahkan video 20 sampai 60 peratus lebih kecil daripada yg asal. Semua rangkaian sosial primer menyokong WebM, jadi anda pintar menggunakan video. Dan anda boleh menyemak perbandingan sebelum ini buat melihat seberapa baik pemampatan fail.

Seperti yg lain pada senarai ini, Compressify tidak memerlukan pendaftaran  dan tiada muat turun. Dan bila anda senang alat pengurangan saiz fail ini, lihat pelaksanaan lain buat mengurangkan saiz fail tanpa kehilangan kualiti .
4. RotateMyVideo.Net (Web): Putar Any Video Pantas
Video menembak pada telefon pandai  anda mungkin bermasalah kemudian. Video menegak (atau potret) tidak kelihatan baik di YouTube, manakala video mendatar (atau landskap) merupakan pelik pada Instagram atau Snapchat. RotateMyVideo merupakan editor video pada talian percuma buat membetulkannya dengan mudah.

Muat naik video berdasarkan pemacu keras anda, & anda telah bersedia buat membalikkannya. Putar ke kiri atau ke kanan menggunakan butang. Anda pula boleh membarui nisbah aspek video, flip antara 4: tiga, 16: 9, atau menyimpan berasal. Sebaik sahaja selesai, muat turun video atau kongsi secara pribadi di rangkaian sosial.

Sudah tentu, jika berhadapan menggunakan fail akbar, anda mungkin lebih baik menggunakan indera Windows atau Mac luar talian buat memutar video . Tetapi editor video pada talian percuma ini berfungsi menggunakan baik buat yg lebih mini  .
Lima. Online-Video-Cutter : Alat All-in-One Terbaik
Sekiranya masih ada satu laman web yg anda perlu ingat pada senarai holistik ini, ini merupakan Video-Cutter Online. Ia sudah usang wujud & pisau Swiss Army menurut editor video pada talian percuma.

Aplikasi web berfungsi dengan saiz fail sehingga 500MB, dan pada hampir semua format fail. Berikut adalah senarai cepat apa yg boleh anda lakukan:

Potong: Potong klip kecil daripada video yang lebih lama  . Anda boleh melihatnya pula.
Tanaman: Seperti memotong foto, anda boleh memangkas video dan menukar bingkainya.
Putar: Semudah PutarMyVideo, namun anda tidak dapat mengganti nisbah aspek.
Tukar: Anda boleh menukar fail dari satu format video yg popular ke yang lain.
Online-Video-Cutter merupakan percuma, & tidak seperti beberapa alat pada talian lain, anda tidak memerlukan Adobe Flash untuk menggunakannya. Aplikasi web jua melindungi privasi dengan memadamkan video anda beberapa jam selepas anda terselesaikan, sehingga tidak terdapat orang lain yang bisa mengaksesnya.

Untuk Penyuntingan Video Lanjutan …
Walaupun Online-Video-Editor melakukan semua pekerjaan menggunakan baik, pelaksanaan lain dalam senarai ini yang ahli pada satu atau 2 tugas adalah lebih baik dalam tugas-tugas tersebut. Sebagai model, tiada pengurangan saiz fail yg lain menguruskan pemampatan serta Compressify.