Lompat ke konten

Mencobai Pai Terbaik di Kota London

Sebaik sahaja lelucon lelucon masakan, pai yang gurih sudah memulihkan statusnya menjadi satu kasus keindahan masakan, disambut bersama ikan & keripik dan pekan Ahad menjadi harta kebangsaan. Dan pada masa sekarang, masih ada beberapa loka yang lebih baik di planet ini buat makan satu daripada London.


Untuk merayakan permulaan Minggu Pie Nasional (minggu kegemaran kami seluruh), kami sudah melengkapkan pai yang terbaik yg ditawarkan oleh modal adil kami.

Bilik Pie, Holborn Dining Room

Ruang makan Holborn, terletak pada kemewahan hotel Rosewood, mencicipi dia telah sebagai sebahagian daripada London selama beberapa dekad walaupun hanya membuka beberapa tahun kemudian. Ia memiliki ruang khusus di mana kesemua pai yg dipuji dibentuk, dan anda boleh memilih menurut puding yang lazat seperti daging kambing Cornwall yang dimasak menggunakan lambat, ayam, girolle & tarragon, stik klasik & buah pinggang &, buat vegetarian, kentang, Comté & karamel tawaran bawang.

Babi halia 

Mereka merogoh pai buatan tangan & diedarkan ke tujuh lokasi London mereka. Dikekalkan pada pastri pendek, Pig memberikan 17 rasa yang berbeza, yg menampilkan orang-orang seperti Pork & Apricot, Venison & Redcurrant, & Steak Bourguignon. Empat jenis pai ayam disertai menggunakan pilihan daun bawang, cendawan, daging atau ham – pilihan paripurna kombinasi.

Ginger Pig mempunyai lokasi di Wanstead, Marylebone, Hammersmith, Hackney, Clapham, Barnes & Borough Market, thegingerpig.Co.Uk

Kincir angin

Mayfair pub menghidangkan Pie Shepherd’s yang dibuat dengan Cheddar Vintage beserta dengan Pork & Pie cendawan pada sos cider berkrim menggunakan epal berkilat. Apabila tidak terdapat yang menggelitik minat anda, selalu terdapat Steak & Ginjal dalam suet pastry. Terdapat satu karena mengapa dia merupakan pemenang kebangsaan tiga kali.
Mengekalkan hiasannya menjadi rumah bebas daripada London Timur klasik, pai Birdcage dibentuk dengan kekacang pada bahagian bawah & menumbuk pastri di atas. Pai Steak & Ale disuntik menggunakan Ale Strong Belgium dan berjalan dengan sempurna menggunakan minuman keras hijau protesis sendiri (sos putih dengan pasli cincang), & mash masam. Semua buat £ 10,50. Bargain.

Goddard pada Greenwich

Pada mulanya diasaskan pada tahun 1890 oleh ahli keluarga patriark Alfred Goddard, kedai pie London timur laut yang terkenal ini telah diluluskan melalui empat generasi keturunan Goddard. Saat ini berdiri di pada meter menurut pasar Greenwich yang terkenal, Goddard pada Greenwich menampilkan pelbagai pai anggun & legit. Chilli Minced Beef, Cheese & Bawang pies bersama ceri; opsyen epal atau rhubarb dan membezakan diri dari pek menggunakan memakai resipi keluarga rahsia. Resipi yang niscaya akan dibawa ke kubur oleh cucu Alfred dan pemilik semasa Jeff & Kane.

Ibu Mash

Seperti yg dinikmati oleh kentang goreng dan kuah mereka kerana mereka merupakan pai sendiri: pilihan tujuh jenis mash (termasuk colcannon, cheddar matang & lobak kuda) dan enam jenis kuah yang berlainan (bawang, ayam dan wain merah & bacon) membuat Ibu Mash adonan & sepadan dengan raja-raja pembuatan pai.

Peminat Arsenal niscaya mengenali loka ini. Kicking off sebagai gerai dalam tahun 2011 menjual pai dalam perjalanan ke Emirates, Piebury Corner menubuhkan kedai permanen pada Holloway Road pada tahun berikutnya. Menu deli-tiba-diner adalah ruang penghormatan kepada beberapa pelopor terbesar – termasuk The ‘Ian Wright’ (Lamb & Veg dengan sedikit pudina) dan The ‘Charlie George’ (Minced Beef & Bawang).