Pelancong pada India Kini Boleh Tempah Penerbangan Dengan Amazon

Selama bertahun-tahun, Amazon telah membuktikan bahawa mereka seluruh mempelbagaikan, acapkali menggunakan penemuan skala dan teknologi mereka buat bersaing pada industri yg mantap – berdasarkan hiburan sampai runcit pada makanan. Sekarang, mereka sedang mencuba pelayaran baru pada industri pelancongan dengan bermitra menggunakan perkhidmatan tempahan penerbangan dalam talian di India .


Amazon sudah bekerjasama menggunakan Cleartrip , sebuah platform bepergian berasaskan Mumbai, buat memberikan tempahan pada pembawa misalnya Vistara UK, GoAir, SpiceJet, & IndiGo, antara lain. Dan seperti cara Amazon, syarikat itu menawarkan proses tempahan yg mulia menggunakan Amazon Pay India beserta harga telus dan kos pembatalan yg rendah.

Menurut TravelPulse , pengguna Amazon Pay pada India akan menemui ikon penerbangan di page Amazon Pay dan pelaksanaan mudah alih Amazon. Laporan Skift bahawa tempahan yg disokong Amazon berlaku pada Cleartrip.

Shariq Plasticwala, pengarah Amazon Pay mengungkapkan pada satu kenyataan pada  Livemint , “Kami gembira dapat menambah tempahan penerbangan domestik yg membolehkan para pelanggan berbuat lebih banyak menggunakan pelaksanaan Amazon mereka dan bagi anggota perdana buat menerima nilai lebih daripada keahlian mereka.”