Lompat ke konten

Resep Spesial Burger untuk Musim Panas

Tetapi beliau tidak perlu misalnya ini. Terdapat lebih banyak kehidupan daripada seorang cheeseburger , dan sememangnya lebih banyak ide mengamuk pada sana buat mengganti makan luar basi anda sebagai karya al fresco. Kami telah menemui beberapa wangsit burger terbaik di luar sana buat wow & woo dengan.


Sandwich stik dengan ketumbar tomato

Ok, adakalanya ini merupakan sandwic bukan yang ketat pada kategori burger namun ia adalah pilihan roti pengisi roti yg hebat. Ini resipi berdasarkan blog kesihatan Tukar Dalam Seconds menggunakan doh masam, alternatif yg lebih sihat kepada bun putih atau brioche & kurus kualiti steak yg baik, sihat daripada burger & sejumlah letupan rasa.

Ikan burger dengan cabai mayo

Ikan adalah pilihan yg lebih baik buat dimakan semasa bulan-bulan yg hangat dan hidangan ini bermakna anda boleh makan sesuatu yang menciptakan anda berasa sombong & rasa hebat sekali sekali. Resipi Majalah Olive memiliki sepakan kuat rempah yg diabaikan sang kesejukan timun. Jangan dimakan menggunakan idea mengolah ikan – resipi ini nir gampang buat diikuti dan berfungsi menggunakan baik buat menghiburkan orang ramai juga.

Burger domba dengan keju kambing dan alpukat

Domba merupakan pilihan daging yg hebat untuk dipasangkan menggunakan pelbagai pilihan, misalnya keju kambing dan alpukat pada sajian burger alternatif ini. Makanan blogger Fork Knife Swoon ‘s resipi merogoh masa hanya 15 minit buat menyediakan dan ia membuat perubahan rasa akbar bila anda sakit daging lembu atau ayam. Tukar roti buat katil roket & tomato ceri bila anda menjatuhkan karbohidrat buat menerima badan pantai siap .

Burger Halloumi & cendawan menggunakan sos cili

Makanan vegetarian akhirnya menerima cinta yg sepatutnya hari ini dengan resipi yang menarik & eksotik yang nir meninggalkan anda kehilangan daging. Makanan blogger Dapur Sanctuary resipi yg halloumi & cendawan burger nir hanya itu menggunakan keju masin & penuh daging memotong menggunakan salad dan bawang merah, semua dihidangkan dengan sos cili melekit.

Ayam burger dengan coleslaw

Burger ayam seringkali terlepas ketika datang ke senarai membeli-belah BBQ tetapi mereka orang yg menghiburkan orang ramai & meminjamkan diri kepada sejuta tafsiran yg berbeza. Resipi burger ayam Jamie Oliver menggunakan paha yg tetap poly moister dan juicier daripada dada ayam jika dimasak. Tidak misalnya coleslaw yang dibeli oleh kedai, dia memakai yoghurt semulajadi yg cita rasanya lebih segar dan lebih ringan & bermakna anda boleh makan dua kali lebih banyak, obvs.